Trabzonspor'da sakatlanan Ahmetcan Kaplan'ın son durumu ile ilgili kulüpten resmi açıklama yapıldı!

Trabzonspor, Milli Takım'da sakatlanan genç stoperi Ahmetcan Kaplan'ın sağlık durumu ile ilgili olarak resmi bir açıklama yaptı. Yıldız futbolcu bir süre sahalardan uzak kalacak.

30.03.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-11:29)

Spor Toto Süper Lig'de bu sezona tam anlamıyla damga vuran Trabzonspor, haftalardır oturduğu liderlik koltuğunu başka bir kulübe teslim etmiyor ve rakipleriyle arasındaki farkı açarken şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sakatlıklar moralleri çok bozmuştu

Trabzonspor'da bu sezon yaşanan sakatlık sorunları moralleri bir hayli bozarken, bordo mavili ekipte Edgar Le, Vitor Hugo, Gervinho gibi isimler yaşadığı uzun süreli sakatlıklar nedeniyle moralleri bozmuştu.

Ahmetcan savunmadaki eksikleri kapattı

Son haftalarda yaşanan sakatlıkların üzerine forma şansı iyice artan genç stoper Ahmetcan Kaplan, formayı giymeye başladığı günden bu yana sergilediği performansla kendisine hayran bırakmıştı.

Ahmetcan Kaplan Trabzonspor

Milli maçta sakatlık geçirdi!

Ahmetcan Kaplan geçtiğimiz günlerde U-19 Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlık nedeniyle bordo mavili taraftarları korkutmuştu.

Ahmetcan Kaplan'ın sakatlığı ile ilgili açıklama yapıldı

Trabzonspor, Ahmetcan Kaplan'ın sakatlığı ile ilgili olarak resmi internet sitesinden bir açıklamada bulundu. Kulüp doktoru Hakan Çelik'in yapmış olduğu açıklamada ;

' U-19 milli takımının İsrail ile oynadığı müsabakada sağ ayak bileğinden sakatlanan Ahmetcan Kaplan'ın çekilen MR'ında ayak bileği dış bağlarında ikinci derece yaralanma tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

Bu sezon sergilediği performans

Trabzonspor alt yapısından A takıma kadar yükselmeyi başaran 19 yaşındaki Ahmetcan Kaplan, bu sezon toplamda 12 karşılaşmada süre almayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal