Serdar Dursun, İtalya maçı sonrası konuştu! Portekiz maçındaki mağlubiyetin kendilerini çok etkilediğini söyledi

Fenerbahçe forması giyen Milli futbolcumuz Serdar Dursun, Konya'da İtalya karşısında aldığımız mağlubiyetin ardından Portekiz karşılaşmasında alınan skorun kendilerini çok etkilediğini söyledi.

30.03.2022-11:23 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-12:46)

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadelede A Milli Futbol Takımımız, son Avrupa şampiyonu İtalya'yı konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında erkenden bulduğumuz gol ile 1-0 öne geçtiğimiz karşılaşmada ise sonunu getiremedik ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldık.

Serdar Dursun'un golü yeterli olmadı

A Milli Takım'da Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Serdar Dursun, mücadelede ülkemiz adına 2. golü kaydederek dikkat çekmeyi başardı.

Serdar Dursun İtalya golü

Mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamalar

Serdar Dursun, İtalya karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyetin ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bu maça iyi hazırlandık. Dünya Kupası'na gitmek istiyorduk. Portekiz maçı bizi etkiledi, üzüldük. Maça iyi başladık, öne geçtik. Rakip bizi geriye doğru zorladı ve topu iyi dolaştırdı. Arka arkaya gollerle 2-1 yaptılar. Hocamız ilk yarıdaki hatalarımızı söyledi. İkinci yarıya tutuk başladık ama sonra daha iyi oynadık. 3-2 yaptı ve 3-3 de olabilirdi. 3-3 olsa iyiydi ama üzgünüz. Burak Yılmaz, Türkiye'nin en iyi forvetlerinden biri ve çok gol attı. Artık herkes kendini göstermek istiyor. İnşallah hepimiz kendimizi geliştiririz ve Milli Takım'a katkı yaparız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal