Trabzonspor'da Koronavirüs Vakaları

Futbolseverlerin haftanın en çok beklenti içine girdiği Başakşehir- Trabzonspor maçına sakatlıklar damga vuruyor İki takımda sahaya tam kadro çıkamayacaklar.

18.02.2021-11:12 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-11:12) Trabzonspor'da Koronavirüs Vakaları

İstanbul ekibinde, Edin Visca, Mahmut Tekdemir, Nacer Chadli, Danijel Aleksic, Tolga Ciğerci, Ömer Ali Şahiner, Junior Caiçara, Bolingoli ve Mete Kaan Demir'in sakatlıkları devam ediyor. 

TRABZONSPOR'DA KORONAVİRÜS SALGINI

Trabzonspor'da toplam 7 oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Bordo Mavililer'de Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür ve Trondsen sakatlıkları, Nwakaeme ise cezası nedeniyle Başakşehir maçı kadrosunda yer almadı. 

ÜÇ FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA

Bu sezon üçer sarı kart gören Alexandru Epureanu, Mahmut Tekdemir ve Ömer Ali Şahiner, Trabzonspor müsabakası öncesi ceza sınırında bulunuyor.

Bu üç oyuncu, yarınki karşılaşmada oynayıp kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve turuncu-lacivertli ekibin 27. haftada Fraport TAV Antalyaspor'a konuk olacağı mücadelede forma giyemeyecek.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ 26. KARŞILAŞMA

Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, yarın İstanbul'da yapacakları maçla ligde 26. kez karşı karşıya gelecek.

2007-2008 sezonunda, o dönemdeki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile başlayan rekabette bugüne dek oynanan 25 maçın 9'unda Trabzonspor, 8'inde Medipol Başakşehir galip geldi, 8 müsabakada da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 39 gol atarken, kalesinde 31 gol gördü.

TRABZONSPOR 11 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Trabzonspor, ligde 11 maçtır Medipol Başakşehir karşısında galip gelemiyor.

İstanbul temsilcisini en son 2014-2015 sezonunda sahasında 3-2 mağlup eden bordo-mavililer, daha sonra oynanan 11 lig maçında 6 kez yenildi, 5 kez berabere kaldı.

Bu sezon ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşmayı Medipol Başakşehir 2-0 kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal