08.10.2021-12:56 (Son Güncelleme:08.10.2021-13:16)


1

Trabzonspor'da iç transfer hareketliliği sürüyor. Bordo mavili takım, 27 yaşındaki futbolcusu Edgar Le için kolları sıvadı.



2

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da iç transfer hareketliliği yaşanıyor. Bordo mavililerde savunmanın bel kemiği Edgar le ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor'da savunmanın bel kemiği Edgar le'nin sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Trabzonspor'da bu anlamda futbolcunun sözleşmesi konusunda yeni adımlar atılıyor.



3

Trabzonspor sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Edgar le için kolları sıvadı. Oyuncuyla yapılan anlaşma gereği kulübün yıl sonunda sözleşmeyi tek taraflı olarak bir sene daha uzatma hakkı var. Trabzonspor'un bunu kullanma kararalı aldığı ve Bordo-Mavili yönetimin yine aynı sözleşme gereği futbolcuya uzatılan her sene için 800 bin Euro ödeme yapılacağı aktarıldı.



4

Portekizli stoper ile uzun soluklu bir sözleşme yapmayı planlayan Trabzonspor, 27 yaşındaki Edgar le'nin de bu uzun birlikteliği kabul etmesi durumunda kontratında maddi olarak düzenlemeye gidilecek.



5

27 yaşındaki Bissau asıllı Portekizli stoper Karadeniz ekibinde ses getirmeyi başardı. Edgar Le, Trabzonspor'da savunmada yaptığı başarılı işlerle gerek Trabzonspor takımının gerek Trabzonsporlu taraftarların sevgisini kazandı. Bu anlamda Trabzonspor yönetimi, başarılı futbolcuyu kadrosunda tutmak istiyor.



6

27 yaşındaki defans oyuncusu Sporting Lizbon ve Barcelona gibi önemli takımların alt yapılarında yetişti. Ayrıca Lille ve Feyenoord gibi önemli takımların da formasını terletme başarısı gösterdi. Etkili bir kariyere sahip olan futbolcunun İspanyol devi Barcelona ile 14/15 sezonu İspanyol Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR