08.10.2021-12:08 (Son Güncelleme:08.10.2021-12:35)


1

Beşiktaş ile yeni sözleşme konusunda anlaşamayan Cyle Larin ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcu ile Fransız ekibi Lyon'un ciddi olarak ilgilendiği aktarıldı.



2

Son iki sezonda gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Cyle Larin ile ilgili çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş yönetimi Kanadalı yıldızın sözleşmesi yenilemek için futbolcu ile masaya oturmuştu. Fakat yıldız futbolcu ile henüz sözleşme konusunda anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş futbolcu ile anlaşmada problem yaşarken Kanadalı yıldız ile Fransa'nın dev takımlarından Lyon'un yıldız futbolcuyla ciddi olarak ilgilendiği aktarıldı.



3

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cyle Larin ile Beşiktaş henüz net bir anlaşmaya varamadı. Anlaşma sağlanamayan futbolcuyla ilgili çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Genç futbolcu için Fransa'dan Lyon'un girişimlerde bulunduğu aktarılıyor. Fransız ekibinin Cyle Larin ile ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor. Kanadalı futbolcunun, Fransız ekibine transferi ile ilgili sıcak gelişmelerin yaşanabileceği aktarılıyor.



4

Beşiktaş yönetimi Kanadalı yıldızı Cyle Larin ile henüz daha net bir anlaşmaya varamadı. Sözleşmesi konusunda pürüzleri devam eden futbolcunun başka seçenekleri gündemine aldığı aktarıldı. Futbolcunun bu anlamda Lyon'un ilgisini değerlendirdiği aktarıldı.



5

Kanadalı genç yıldız Beşiktaş'ın geçen sezon çifte kupalı büyük başarısında çok büyük pay sahibi olmuştu. Futbolcu bu anlamda Beşiktaş takımının ve Beşiktaşlı taraftarların beğenisini kazanmıştı.



6

Özellikle takımın başına Sergen Yalçın'ın gelmesinin ardından performansı ciddi bir şekilde artan futbolcuyu Beşiktaş mutlaka kadrosunda tutmak istiyor. Bu anlamda siyah beyazlılar, futbolcunun takımda kalması için yoğun mesai harcıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR