16.10.2021-16:41 (Son Güncelleme:16.10.2021-17:01)


1

Süper Lig'de gözler büyük bir heyecanla Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki derbiye yöneldi. Trabzonspor ile Fenerbahçe liderlik adına çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Zorlu karşılaşmadan önce iki takımda zorlu mücadeleye çok yoğun bir şekilde hazırlanıyorlar. Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin 3 puandan başka bir şey düşünmediği karşılaşmadan önce hem Trabzonspor cephesinden hem de Fenerbahçe cephesinden maç öncesi kritik kararlar alınıyor. Trabzonspor'da Abdullah Avcı ve Fenerbahçe'den Vitor Pereira zorlu maç öncesi kadro anlamında yoğun bir şekilde kafa patlatıyorlar.



2

Trabzonspor ile Fenerbahçe zorlu maç için son hazırlıklarını yaparken dikkat çeken ayrıntılar de gün yüzüne çıkıyor. Zorlu karşılaşmadan önce Trabzonspor'un Danimarkalı yıldızı Andreas Cornelius ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.



3

Trabzonspor'un Danimarkalı forveti Cornelius, Trabzonspor formasıyla ligdeki ilk gol atma başarısını yine bir milli ara dönüşü Galatasaray karşısında göstermişti.



4

Fırtınanın evinde 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada devre bitmeden fileleri havalandıran ve arkadaşlarını ateşleyen Danimarkalı yıldız 2-2'lik beraberlikte büyük pay sahibi olmuştu.



5

2-2 biten Konya maçında açılış golünü atan Andreas Cornelius, 1-1 tamamlanan Alanya karşılaşmasında da puanı getiren golü filelerle buluşturmuştu. Süper Lig'de gol attığı 3 karşılaşmanın da berabere tamamlanmasıyla buruk bir sevinç yaşamıştı.



6

Danimarkalı golcü bu sefer hem fileleri havalandırmak, hem de galibiyet coşkusu yaşamak istiyor. Danimarkalı futbolcunun bu anlamda zorlu derbi için çok hırslı olduğu aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR