16.10.2021-14:15 (Son Güncelleme:16.10.2021-14:30)


1

Fenerbahçe zorlu deplasmandan 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapmaya başladı. Zirvedeki yerini sağlama almak isteyen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde rakibine üstünlük kurmaya çalışacak. Portekizli çalıştırıcının zorlu maçtan önce kritik bir karar verdiği ortaya çıktı.



2

Portekizli Vitor Pereira'nın zorlu Trabzonspor maçında milli takımdan dönen bazı futbolcuları oynatamayabileceği ve bunun yanı sıra Arjantinli yıldız Jose Sosa'yı zorlu maçta yedek kulübesinde başlatacağı öğrenildi.



3

Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın, Jose Sosa ile ilgili verdiği karar Fenerbahçe cephesinde büyük dikkat çekti. Arjantinli yıldız Jose Sosa'nın da alınan karardan hoşnutsuz olduğu belirtiliyor. Dev maç öncesi başka sıcak gelişmelerin gelmesi de bekleniyor.



4

Portekizli teknik adamın takımın genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu'na sahada kilit rol verdiği aktarılıyor. Ferdi Kadıoğlu'nun yükselen performansından çok memnun olan teknik ekip, genç futbolcunun dinamizminden yararlanmayı amaçlıyor.



5

Ayrıca Fenerbahçe'de Kim Min Jae ve Szalai'nin uyumuyla birlikte özellikle Bakasetas, Nwakaeme ve Cornelius'un hızının kesilmesi planlanmakta.



6

Sarı lacivertliler zorlu derbi için çok yoğun bir şekilde son hazırlıklarını yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR