Trabzonspor'da Emrehan Gedikli performansıyla Abdullah Avcı'nın gözüne girdi!

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'da yeni dönem hazırlıklar son hız devam ediyor. Bordo mavililerde devre arasında Bayer Leverkusen'den gelen Emrehan Gedikli ise antrenmanlara damgasını vurdu. 19 yaşındaki forvet performansıyla Abdullah Avcı'dan alkış aldı.

09.07.2022-12:57 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-16:58)

Geride kalan sezonun ara transfer döneminde 5 genç oyucuyu kadrosuna katarak büyük ses getiren Süper Lig şampiyonu Trabzonspor bu oyuncularını yeni sezonda vitrinde göstermeyi planlanıyor. Bordo mavililerde bu isimlerden birisi ise Emrehan Gedikli olmuştu. 800 bin Euro bonservis bedeliyle kadroya katılan oyuncu yarım sezonluk dönemde fazla forma şansı bulamasa da kamptaki hazır görüntüsü ve hırsıyla kısa süre içerisinde Abdullah Avcı'nın gözüne girmeyi başardı.

Yeni sezonda düşünülüyor

Enis Desten ve Batuhan Kör'ü kiralık olarak gönderecek olan Trabzonspor'da bu sezon ise Emrehan'ın patlama yapması beklenmekte. Takımın yıldızları Cornelius ve Djaniny ile rekabete girecek olan başarılı yıldız, özellikle hazırlık karşılaşmalarında göstereceği performans ile şans alabilir. Bu anlamda oyuncunun gelişimini Teknik Direktör Abdullah Avcı yakından takip ediyor.


Kerem Şen de göze giren isimlerden birisi oldu

Bordo mavililerin devre arasında Bursaspor'dan transfer ettiği bir diğer genç futbolcu ise Kerem Şen oldu. Slovenya kampında potansiyeli ile fark yaratan oyuncu top tekniği ve soğukkanlı duruşuyla öne çıkan isimlerden oldu. Emrehan ile beraber dikkat çeken futbolcunun mücadelesi de alkış aldı. Trabzonspor'da bu anlamda gelecek sezon için genç oyuncuların performansına yoğun bir şekilde dikkat ediliyor. Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un yeni sezonda nasıl bir performans ortaya koyacağı da taraftarlar tarafından çok büyük merak konusu haline gelmiş durumda. Fırtına yaptığı transferlerle yaz dönemine şimdiden damgasını vurmuştu.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal