Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan Divan Kurulu'nda Şampiyonluk Yorumu

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, kulübün bugün gerçekleşen Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmayla büyük bir beğeni topladı.

07.01.2022-13:51 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-13:51)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, emin adımlarla şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam ediyor. Trabzonspor Spor Kulübü'nün bugün gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı'nda mikrofonların başına geçen Başkan Ahmet Ağaoğlu gerçekleştirdiği konuşmayla büyük bir beğeni kazandı.

AHMET AĞAOĞLU'NUN KONUŞMASI

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Divan Kurulu Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmasında ;

BÜTÜN CAMİAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bugün bu takım bir noktaya geldiyse onların katkısı azımsanmayacaktır. Biz camia olarak birlikte hareket etmediğimiz mücadele etmediğimiz takdirde bu başarıyı yakalamak hayal değil çok büyük bir beklenti olur. Bugün birlik içinde verilen bir mücadele omuz omuza verdiğimiz dayanışmanın ürünü olarak bu noktaya geldik. Kişilerin yönetim kabiliyeti üzerinden başarı beklemek hayalperestlik olur. Camımızın desteği olmasaydı bu noktaya gelmemiz hayalperestliğin ötesinde olurdu. Herkese şükranlarımı sunuyorum ve Önümüzdeki süreçte de desteklerini esirgemeyeceklerini biliyorum.

Trabzonspor Fotoğraf

RAKİPLERİMİZE SAYGI DUYMAYA DEVAM EDECEĞİZ

35 yıldır sporun içindeyim. Hiçbir şey bitmedi. Şampiyonluk yarışı bugün yeniden başlıyor. Lig bugün yeniden başlıyor. Önümüzde 19 maç var. Aramızdaki puan farkına güvenip ona göre hareket edersek yanılmış oluruz. Rakiplerimize saygı duyarak mücadele edeceğiz. Bizimle birlikte şampiyonluk yarışının içinde 5-6 takım daha var. Onlara saygısızlık yaparsak geçmişte yaşananlar gibi başarıyı yakalayamayız. Bizim her zaman güçlü rakiplere ihtiyacımız var, biz de onlardan bir tık daha güçlü olup başarıyı yakalamamız lazım.

ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Özkan Sümer’in bir sözü vardı. Başarılı olabilirsiniz, şampiyon olabilirsiniz ama örnek olmazsanız hiçbir anlamı yok. Önce örnek olmalısınız. Spor aleminde tek bir doğru yok. Başarıya giden yol tek değildir. Herkes farklı açıdan bakar. Bunlara saygı duyuyorum. Bizi farklı kılan özellikler bugün minimum hata ile uygulamaya çalıştığımız özelliklerdir. Rakiplerimizin yapmış olduğu yanlışları yapmamaya, doğruları ise örnek alıp daha iyilerini yapmaya çalışan bir yönetim var. Şampiyonluk tabii ki hepimizin hedefi. Ama 7-8 takım da bizle aynı mücadeleyi veriyor. Onların mücadelesine saygısızlık etmeyelim. Ligin sonu geldiğinde hakem son düdüğü çaldığında inşallah başarıya, şampiyonluğa ulaşan biz oluruz. O doğrultuda verilmiş olan mücadele ancak başarının gerçekleşmesi için o doğrultuda hareket ettiğimizde Allah bize şampiyonluğu nasip etmişse o gün kutlarız. Ama o gün bugün değil. Bugün mücadele sportif savaş günü. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Türk sporunun ve futbolunun marka değerini yukarıya taşıyacak bir mücadele olur inşallah.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal