25.09.2021-16:43 (Son Güncelleme:25.09.2021-19:38)


1

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Vitor Hugo'nun kart cezalısı olması nedeniyle savunmada mecburi değişime gidecek. Abdullah Avcı'nın Alanyaspor maçında Hüseyin Türkmen'i oynatmayı düşündüğü aktarılıyor.



2

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor, Konyaspor ile karşılaştığı maçta Trabzonspor'un savunma oyuncusu Vitor Hugo kırmızı kart görmüştü. Brezilyalı futbolcunun gördüğü bu kırmızı kart Trabzonspor'un işlerini zorlaştırmıştı. Konyaspor maçında 10 kişi oynayan ve maçı Vitor Hugo'suz tamamlayan Trabzonspor zorlu deplasmanda bir puan almayı başarmıştı.



3

Trabzonspor bu maçtan 2-2 beraberlik ile ayrılmıştı. Trabzonspor bu maçı geride bırakırken yeni maça hazırlanıyor. Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın maç için değişiklikler yapacağı aktarıldı.



4

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın, Aytemiz Alanyaspor müsabakasında, Hüseyin Türkmen'e forma şansı verdiği aktarıldı.



5

Edgar le ve Vitor Hugo ikilisinin uyumu sonrası forma şansı bulmakta zorluk çeken Hüseyin Türkmen'in, Alanyaspor karşısında forma şansı yaklaşırken, deneyimli çalıştırıcı Abdullah Avcı ise futbolcuya 'hazır ol' şeklinde mesaj verdiği aktarıldı. Deneyimli çalıştırıcının 23 yaşındaki genç futbolcu Hüseyin Türkmen'i gayet motive ettiği ve zorlu Alanyaspor maçı için hazır hale getirmeye çalıştığı aktarıldı.



6

Deneyimli çalıştırıcının 23 yaşındaki genç futbolcu Hüseyin Türkmen'i gayet motive ettiği ve zorlu Alanyaspor maçı için hazır hale getirmeye çalıştığı aktarıldı. Genç futbolcu Hüseyin Türkmen'in de maç için çok hırslı ve istekli olduğu aktarılıyor. Maç ile ilgili Abdullah Avcı'nın başka rotasyonlara da gidebileceği aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR