25.09.2021-15:44 (Son Güncelleme:25.09.2021-15:44)


1

A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz'un ikinci yardımcısının Jan Moritz Lichte olduğu açıklandı.



2

A Milli Takım'da Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından teknik adamın başına Stefan Kuntz gelmişti. Alman yardımcı A Milli Takım'ın başına gelirken, Alman teknik adamın kurmayları da belli olmaya başlıyor.



3

Alman Teknik adamın yerli yardımcısı olarak Kenan Koçak ile 3 yıllığına ay-yıldızlı ekibe hizmet vereceği öğrenilmişti.



4

En son yerli yardımcı olarak Stefan Kuntz'un yanına Kenan Koçak ile anlaşılan takımda yeni yardımcı hocada belli oldu. Stefan Kuntz'un yanına gelecek yeni hocanın Alman teknik adam Jan Moritz Lichte olduğu öğrenildi.



5

Alman teknik adam Jan Moritz Lichte, Stefan Kuntz'un ekibinde yer alacak ve Kuntz'un ikinci yardımcısı olarak görev alacak.



6

41 yaşındaki Alman teknik adam, kariyerinde Paderborn, St Pauli, Leverkusen ve Hannover 96 gibi takımlarda yardımcı antrenörlük yaptı. Jan Moritz Lichte Eylül 2020 ile Aralık 2020 arasında Mainz'de teknik direktör olarak görev aldı. Alman çalıştırıcı artık A Milli Takım'ın başarısı için çabalayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR