25.09.2021-15:02 (Son Güncelleme:25.09.2021-15:26)


1

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken siyah beyazlılara iyi haberler geldi. Siyah beyazlılarda sakatlanan bazı futbolcular antrenmana katıldı.



2

Siyah beyazlılarda sakatlanan 3 isimden iyi haberler geldi. Kulüpten yapılan açıklama doğrultusunda siyah beyazlı ekibin gerçekleştirdiği son antrenmana Michy Batshuayi, Alex Teixeire ve Necip Uysal gibi futbolcular da katıldı. Kanadalı futbolcu Cyle Larin ise takımla düş koşuya katıldı.



3

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, dün İzmir deplasmanında Altay ile karşılaşmıştı. Altay ile karşılaşan takımda bazı oyuncular sakatlanmıştı.



4

Altay deplasmanından 2-1 mağlubiyet ile dönen takımda moraller bir hayli bozukken bu haber takımda morallerin düzelmesine neden oldu.



5

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'ndaki ikinci mücadelesinde Hollanda ekibi Ajax ile karşılaşacak olan siyah beyazlılar ilk mücadelesinde sahasında Borussia Dortmund'a 2-1 mağlup olmuştu. Ajax ise Sporting Lizbon'u 5-1 mağlup etmişti.



6

Takımın hocası Sergen Yalçın'ın zorlu maç öncesi futbolcularını ekstra motive etmeye çalıştığı belirtiliyor. Bu anlamda Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR