Trabzonspor'da Andreas Cornelius'un Büyük Hedefi!

Süper Lig devi Trabzonspor'da Bakasetas ile birlikte attığı 7 golle bordo mavililerin en skorer iki futbolcusundan birisi olan Andreas Cornelius bu yıl ilk kez üst üste 3 karşılaşmada gol atmak için Altay karşısına çıkıyor.

21.12.2021-12:39 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-12:54)

Bordo mavililerde Bakasetas ile birlikte attığı 7 golle bordo mavililerin en skorer iki futbolcusundan birisi olan Andreas Cornelius bu yıl ilk kez üst üste 3 maçta gol kaydetmek için Altay maçına çıkıyor.
Süper Lig devlerinden Trabzonspor bu sezon ligde adeta fırtına gibi esiyor. Bordo mavililerde yeni sezonda çok parlak bir dönem geride kalırken, Süper Lig'de sıradaki rakipleri ise İzmir ekibi Altay olacak. Bordo mavililerde takımın Danimarkalı yıldızının Altay karşısındaki hedefi ise oldukça büyük.


ANDREAS CORNELİUS'UN ALTAY HEDEFİ

Trabzonspor'un Danimarkalı yıldızı Andreas Cornelius daha önce ikişer hafta üst üste gol sevinci yaşayabilmişti. 6. haftada Konyaspor (2-2) ve 7. haftaa Alanya (1-1) filelerini havalandıran 28 yaşındaki yıldız forvet, 12-Beşiktaş (2-1) ve 13-Gazianteo FK (3-0) karşılaşmalarında bulduğu skorların devamını getirememişti.
Antalya deplasmanından sonra Hatayspor ağlarını da havalandırmayı başaran Cornelius, Altay karşısında da skoru bularak bu sezon bir ilke daha imza atıp üst üste 3. maçında da gol kaydetmek istiyor. Bu anlamda Danimarkalı yıldızın Altay karşılaşmasına ekstra bir motive ile hazırlandığı öğrenildi. Bordo mavililerin Danimarkalı fultbolcusunun İzmir ekibi Altay karşısında sergileyeceği performans büyük bir merakla beklenilmeye başlanıldı. Diğer taraftan Trabzonspor'un bu sezonki performansı büyük alkış alıyor. Karadeniz ekibi bu sezon ligde rakipleriyle arasına açtığı puan farkıyla ligde önemli bir konumda bulunuyor. Bu anlamda Trabzonspor bu sezon ligin en fazla dikkat çeken takımı konumunda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal