TFF Yöneticisi Hamit Altıntop'tan Fenerbahçe'ye Kenan Koçak Yanıtı!

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop'tan Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Milli Takım yardımcı antrenörü Kenan Koçak hakkında sürpriz bir açıklama geldi.

21.12.2021-12:09 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-12:09) TFF Yöneticisi Hamit Altıntop'tan Fenerbahçe'ye Kenan Koçak Yanıtı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin geçtiğimiz gün Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktör konusundaki belirsizlik başladı.

ALİ KOÇ KENAN KOÇAK'I TAKIMDA GÖRMEK İSTİYOR

Fenerbahçe'nin A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un yardımcı antrenörü Kenan Koçak ile ilgilendiği ve Başkan Ali Koç'un takımın başına getirmeyi çok istediği iddia edilmişti.

HAMİT ALTINTOP İDDİALARA YANIT VERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop, A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Kenan Koçak'ın isminin Fenerbahçe ile anılması nedeniyle beklenmedik bir açıklamada bulundu.

FENERBAHÇE'NİN KENAN KOÇAK İLGİSİ HAKKINDA YAPILAN AÇIKLAMADA...

Hamit Altıntop, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan A Milli Futbol Takımı yardımcı antrenörü Kenan Koçak ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bir spekülasyon, bir dedikodu vakit kaybettiriyor. Kenan Koçak'ın başka bir takıma gitmesini istemiyoruz ve izin vermiyoruz. Onunla çalışmaktan mutluyuz, Kenan Koçak ile çalışmaya devam edeceğiz. Konu kapansın lütfen. ' ifadelerini kullanarak ortaya atılan iddialara net bir şekilde yanıt verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal