Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe Sportif Direktörlüğü Hakkında Açıklama Geldi!

Eski Fenerbahçeli spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın takımdan ayrılmasının ardından sarı lacivertli ekipte göreve başlayacağı yönündeki haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

21.12.2021-11:51 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-11:51) Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe Sportif Direktörlüğü Hakkında Açıklama Geldi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de geçtiğimiz gün Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yolların ayrıldığı resmen açıklanmıştı.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR MERAKLA BEKLENİYOR

Fenerbahçe'de yaşanan bu ayrılığın ardından büyük bir kargaşa hakim olurken, takımın yeni teknik direktörünün kim olacağı ise merak içerisinde bekleniyor.

RIDVAN DİLMEN İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Sarı lacivertlilerde yaşanan bu gelişmelerin ardından dün ortaya çıkan Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü olacağı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düşmüştü.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YANIT VERDİ

Eski Fenerbahçeli spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in sarı lacivertli kulübe sportif direktör olacağı yönünde çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

SPORTİF DİREKTÖRLÜK HAKKINDA AÇIKLAMALARI...

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe sportif direktörlüğü hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bugün bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında Başkanımız Sayın Ali Koç’un şahsıma Sportif Direktörlük teklif ettiği yönünde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Çubuklu formamızı gururla taşıyan sporcu olarak ömrümün sonuna kadar Fenerbahçe taraftarı kalacağım. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal