Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas Göztepe Maçı Öncesi Sakatlandı!

Süper Lig'in 10. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da Yunan yıldız Anastasios Bakasetas ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı.

23.10.2021-11:40 - (Son Güncelleme: 23.10.2021-11:55) Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas Göztepe Maçı Öncesi Sakatlandı!

Trabzonspor bu akşam İzmir deplasmanında zorlu Göztepe maçına çıkacak. Karşılaşmadan önce Trabzonspor'da yoğun bir şekilde hareketlilik yaşanıyor. Trabzonspor'da Abdullah Avcı zorlu deplasmandan mutlak üç puanla ayrılmak istiyor. Lider Trabzonspor, zorlu İzmir deplasmanından 3 puan alarak şampiyonluk yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor. Bu anlamda Abdullah Avcı'nın öğrencileri karşılaşma için son hazırlıklarını yapıyorlar. Bordo mavililer, zorlu Göztepe maçı öncesi son hazırlıklarını yaparken şok bir haberle sarsıldı. Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas'tan sakatlık haberi geldi. Yaşanan bu gelişme camiada büyük etki yarattı.

ANASTASİOS BAKASETAS'TAN GELEN HABER TAKIMDA MORALLERİ BOZDU

Trabzonspor'un Süper Lig'in 10. haftasında Göztepe ile karşılaşacağı maç öncesi Yunan yıldız Anastasios Bakasetas'tan çok beklenmedik bir haber geldi. 

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Bakasetas, son antrenmanda arka adalesinden sakatlık geçirdi. MR'ı çekilen yıldız futbolcu Bakasetas'ın maça yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi. Yaşanan bu gelişme takımın teknik direktörü Abdullah Avcı'yı oldukça endişelendiriyor. Abdullah Avcı'nın yıldız futbolcunun yokluğunda İzmir deplasmanına nasıl bir rotasyonla çıkacağı büyük bir merak konusu oldu.

ANASTASİOS BAKASETAS DERBİNİN KAHRAMANI OLMUŞTU

Yunan yıldız Anastasios Bakasetas, geçen hafta oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında maçın adeta kahramanı olmuştu. Yunan yıldız attığı 2 gol ile takımının zorlu derbiden üç puanı çıkartarak Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturmasında çok büyük pay sahibi olmuştu. Fenerbahçe derbisinin kahramanıyla ilgili yaşanan bu gelişme zorlu Göztepe maçı öncesi camiayı endişelendirdi. Futbolcunun Göztepe maçına son hız yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal