Fenerbahçe'de Mesut Özil Royal Antwerp Maçında Yaptığı Hareketle İlgili Açıklama Yaptı!

Mesut Özil, Royal Antwerp maçında yaptığı hareketle büyük dikkat çekmişti. Oyundan çıkarken gösterdiği hareketle gündem olan futbolcudan açıklama geldi.

23.10.2021-11:07 - (Son Güncelleme: 23.10.2021-15:09) Fenerbahçe'de Mesut Özil Royal Antwerp Maçında Yaptığı Hareketle İlgili Açıklama Yaptı!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. haftasında Fenerbahçe sahasında Royal Antwerp'i konuk etmişti. Kadıköy'de ağırladığı rakibi ile sahasında 2-2 berabere kalan sarı lacivertlilerde maça Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in oyundan alınmasına verdiği tepki büyük damga vurmuştu. Fenerbahçeli yıldızın yaptığı bu hareket çok büyük gündem olmuştu. Yaptığı hareketle ilgili yıldız futbolcu Mesut Özil'den açıklama geldi.

MESUT ÖZİL OYUNDAN ALININCA ŞİŞELERİ TEKMELEMİŞTİ

Maça ilk 11'de başlayan Mesut Özil, 66. dakikada oyundan alınırken yedek kulübesindeki su şişelerini tekmelemişti. Oyundan alınmasına bir hayli sinirlenen ünlü futbolcu, konu hakkında sosyal medyadan açıklamada bulundu. Fenerbahçe yıldız futbolcusunun yaptığı bu hareket çok büyük gündem olmuştu. Yıldız futbolcu yaptığı hareketle gerek Fenerbahçe takımının gerek Fenerbahçe taraftarlarının çok büyük dikkatini çekmişti. 

MESUT ÖZİL AÇIKLAMA YAPTI

Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil verdiği tepkinin maç ile alakalı olmadığını ve kimseyi hedef almadığını vurguladı. Mesut Özil yaptığı açıklamada, "Sevgili Fenerbahçeliler, dün akşam oyundan çıkarken gösterdiğim tepki, oyun içindeki tansiyon ve kolay kazanmamız gereken önemli bir maçla alakalıydı. Asla kimseyi hedef almadım, yine de bu görüntüleri vermemeliydim. Fenerbahçe için savaşmaya devam!" ifadelerini kullandı.

MESUT ÖZİL'İN YAPTIĞI HAREKET BÜYÜK YANKI UYANDIRMIŞTI

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'in oynanan karşılaşmada sergilediği hareket gerek Fenerbahçeli takımında gerek Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı. Futbolcunun oyundan çıkarken yaptığı hareket gündeme bomba gibi düşmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal