Trabzonspor'da Abdullah Avcı yeni sezon öncesi hazırlık kampında konuştu! Türkiye'nin en potansiyelli sol bek oyuncusu Eren Elmalı'yı transfer ettiklerini söyledi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yeni sezon öncesi hazırlık kampında konuştu. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren tecrübeli teknik adam sağ stoper transferine ağırlık verdiklerini söyledi.

17.07.2022-09:28 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-09:28)

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, yeni sezon öncesinde iddialı bir kadro kurarak yeniden şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Bordo mavililerde hazırlık kampı Slovenya’da gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte devam ediyor.

Son olarak Trabzonspor, Slovenya’daki hazırlık kampında Slovacko ile karşı karşıya geldiği hazırlık kampında sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.


Slovacko ile oynanan hazırlık maçının ardından basın mensupları ile bir araya gelen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hem oynanan karşılaşma hakkında hem de yeni sezon öncesindeki transfer çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avcı, yapmış olduğu çarpıcı açıklamalarda ;

‘Kendimize uygun bir sağ stoper arıyoruz’

Transfer çalışmalarımız yeni sezon öncesinde devam ediyor. Sağ stoperle ilgili arayışlarımız var. Hem bizim oyun felsefesine uygun, hem oyuncu grubuna uygun, hem şehre uygun bir isim üzerinde çalışıyoruz.

‘Sol bek konusunda sıkıntımız sona erdi’

Geçtiğimiz sezon özellikle de sol bek konusunda sıkıntılar yaşamıştık. Yeni sezon öncesinde bu problemli ilgili olarak iddialı bir hamleye imza attık. Türkiye'nin en potansiyelli oyuncusunu, Eren'i kadromuza kattık, seçeneklerimiz çoğaldı. Stoper konusu devam ediyor ama fırsat transferi de çıkabilir. Bunu değerlendirebiliriz. Ama öncelikle sağ stoper alırsak bir yol alabiliriz. Onunla ilgili yoğun bir şekilde devam ediyor. İyi niyetle herkes çalışıyor. Yakın olduğunu söyleyebilirim.


‘Taha’nın performansı çok önemli’

Genç kalecimiz Muhammet Taha hazırlık kampında göz dolduruyor. Taha'nın performansı onu burada tutuyor. Oyuncu oynayıp gelişiyor. Taha, oynayıp geldi, oraya bir isim daha katabiliriz. A Milli Takım kalecisi bizimle beraber, o olmadığında aratmayacak bir durum oluşturmamız lazım. Taha da önemli, şu an çok iyi gidiyor.

Abdullah Avcı’dan taraftarlara mesaj!

Taraftarlarımızı çok seviyoruz, çok güzel duygular yaşadık. Dün, dünde kaldı. Herkes tacını taktı, apoletini taktı. Bu tarihte güzel bir anı olarak kalacak. Trabzonspor'un olduğu her yerde yarış vardır, biz daha iyisini yapabilmek için onun üzerine çalışıyoruz. Önümüzde önemli hedeflerimiz var. Bu takıma, bu şehre, bunlar yakışıyor, desteklerine sabırlı bir şekilde devam etsinler.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal