Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu çifte kupayla tamamlamak istiyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Kupası'nda oynayacakları Kayserispor maçı öncesinde futbolcularına çifte kupa sevinci yaşamak istediğini söyledi.

19.04.2022-13:03 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-13:03)

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Trabzonspor aynı zamanda Türkiye Kupası'nda da yoluna yarı finalde devam ediyor.

Fırtına çifte kupa kazanmak istiyor!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile oynanacak olan yarı final karşılaşması öncesinde gerçekleştirilen antrenmanın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kupanın kendileri için önemine dikkat çekti.


Abdullah Avcı'dan çarpıcı açıklamalar

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, futbolcularıyla gerçekleştirdiği görüşmelerde ;

' Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda bu sezon çok başarılı maçlar çıkardık. İyi oynayarak ve iyi mücadele ederek buralara geldik. Emekler verdik. Şimdi lig ve kupa maratonun son dönemecindeyiz. Son maçlarımızı öncekilerden daha da iyi oynayarak kazanmalıyız. Bunun için kenetleneceğiz. Son maçlarımızı bize yakışır şekilde tamamlayacağız. Bunu yapacağınızdan hiç şüphem yok. Her zamanki sistemimizden ve oyun anlayışımızdan ödün vermeyeceğiz. Daha çok çalışacağız. Daha çok mücadele edeceğiz. 5 gün içinde hem kupada hem de ligde kaderimizi belirleyecek maçlara çıkacağız. Önce Kayserispor sonra da Adana Demirspor ile mücadele edeceğiz. Sezon sonunda bize çifte kupa yakışır. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal