21.11.2021-16:44 (Son Güncelleme:22.11.2021-11:03)


1

Süper Lig'de lider durumda bulunan Trabzonspor'da takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, genç futbolculara Slovak yıldız Marek Hamsik'i örnek gösterdi.



2

Bordo mavililerin sezon başında İsveç'in Göteborg takımından renklerine bağlamayı başardığı Marek Hamsik, saha içi liderliği ve saha dışındaki duruşuyla tüm futbolseverleri kendisine hayran bırakıyor



3

Futbolcunun profesyonel tavrına ve oyununa hayranlık duyan isimlerden birisi de takımın teknik direktörü Abdullah Avcı oldu. Abdullah Avcı, 34 yaşındaki yıldız futbolcuyu göstererek, Marek Hamsik'in kendileri için çok önemli bir örnek olduğunu aktardı. Abdullah Avcı tecrübeli Slovak yıldızdan öğrencilerine övgü dolu sözlerle bahsetti.



4

Abdullah Avcı, Slovak yıldız Marek Hamsik ile alakalı gençlere 'Onun attığı adımı dahi takip edin. O size çok şey katacak. Hedefiniz büyüyecek. Tesislere ilk gelen o. İdman sahasında ilk çıkan o. Takım arkadaşlarıyla ilişkisi doğru ve süer seviyede. Size benden tavsiye Marek Hamsik ile iyi vakit geçirmeye bakın' şeklinde ifadelerde bulundu.



5

Abdullah Avcı devam eden açıklamalarında, 'Onun futbola olan aşkı hala çok taze. Gerçek bir profesyonel. Belki de en önemlisi burada başarılı olmayı hepimiz kadar hata bizde daha çok istiyor' şeklinde konuştu.



6

Abdullah Avcı'nın maç toplantılarına katılan Uğurcan Çakır'a da söz verdiği öğrenildi. Abdullah Avcı'nın, takımın Slovak yıldızı Marek Hamsik'in de takıma seslenmesini istediği öğrenildi. Takımın genç isimleri Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Ahmet Can Kaplan gibi futbolculara sık sık Marak Hamsik'i örnek gösteriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR