21.11.2021-13:11 (Son Güncelleme:21.11.2021-13:30)


1

Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu Süper Lig tarihinde 7 ve üzerinde maça çıkan teknik adamlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesine sahip teknik adam oldu.



2

Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu, İstanbul ekibinin başına geldiğinden beri adeta takımının şahlandırdı. Emre Belözoğlu yönetiminde Başakşehir, şu ana kadar hiç yenilmedi ve puan kaybı yaşamadı. Bu anlamda genç teknik adam çok büyük dikkat çekti.



3

41 yaşındaki teknik adam Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir'de Aykut Kocaman sonrası ilk maçına Beşiktaş karşısında çıkmıştı. Fatih Terim Stadyumu'ndaki karşılaşmadan 3-2'lik üstünlükle ayrılan takımda turuncu-lacivertlilerde galibiyet serisi bu karşılaşmayla başladı.



4

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, Sivasspor karşısında da galibiyet alarak seriyi 5 maça yükseltti. Süper Lig'in 13'üncü haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden önce 3 puanın sahibi olan Medipol Başakşehir, Süper Lig devlerini maç fazlasıyla geride bırakmayı başardı. İstanbul ekibi bu sezon toplamda 21 puanın sahibi oldu.



5

Sonrasında Antalyaspor'a konuk olan Başakşehir, rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla beraber Emre Belözoğlu takımının başındaki ikinci maçtan da galibiyet ile ayrıldı.



6

Aykut Kocaman'ın istifasının ardından İstanbul ekibinde teknik adamlık görevine başlayan Emre Belözoğlu, Başakşehir'de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Emre Belözoğlu'nun sözleşmesi 30 Haziran 2023'te son bulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR