14.01.2022-15:54 (Son Güncelleme:14.01.2022-15:54)


1

Trabzonspor, transferde son olarak gözüne Nimes formasını terleten Cezayirli yıldız Zinedine Ferhat'ı kestirdi.



2

Bordo mavililerin şimdiki hedefindeki futbolcunun ise Nimes formasını giyen Zinedine Ferhat olduğu öğrenildi. Futbolcu için kısa süre sonra görüşmelerin başlayacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.



3

Abdullah Avcı'nın gözüne kestirdiği ve mutlaka transfer edilmesini istediği Zinedine Ferhat için görüşmelerin kısa bir süre içerisinde başlayacağı aktarılıyor.



4

Futbolcunun takımı Nimes'ten ayrılmayı düşündüğü ve bu nedenle Trabzonspor'un kendisine olan ilgisinden ise oldukça memnun olduğu belirtiliyor.



5

Cezayirli yıldız futbolcu geçen sezon Ligue 1'de Nimes adına takımının en önde çıkan isimlerinden birisiydi. Hem sağ kanatta hem de orta sahanın merkezinde görev alabilen 28 yaşındaki futbolcu 33 lig karşılaşmasında 6 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi.



6

Bu sezon ise Ligue 2 'de takımın teknik direktörü ile pek anlaşamadığı için forma şansı bulmakta zorlandığı aktarılıyor.



7

Bu nedenle futbolcunun takımdan ayrılmayı kesinlikle düşündüğü ve ülkemizde kendisiyle ciddi bir şekilde ilgilenen Trabzonspor'a transfer olmaya yeşil ışık yaktığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.



8

Futbolcu kariyeri boyunca sırasıyla; Academie FAF, USM Alger, AC Le Havre ve son olarak Nîmes Olympique formalarını giydi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR