14.01.2022-15:28 (Son Güncelleme:02.02.2022-17:52)


1

SÜPER LİG DEVLERİNİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ!

SÜPER LİG DEVLERİNİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ!

Trabzonspor ile Beşiktaş devre arasında kadrosuna katmak için aynı isim üzerinde duruyorlar. Beşiktaş ve Trabzonspor'un, Brezilya'nın Flamengo takımında forma giyen Rodrigo Caio ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Rodrigo Caio için Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor'un da devreye girdiği aktarıldı. Bu anlamda futbolcunun transferiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Futbolcu için iki takımda devreye girerken futbolcunun hangi takıma transfer olacağı ise büyük merak konusu haline geldi.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Brezilyalı futbolcu Rodrigo Caio, 17 Ağustos 1993 tarihinde doğdu. Futbola ise ilk Brezilya'nın Sao Paulo takımının alt yapısında başladı. Sao Paulo alt yapısında gösterdiği başarılı performansın ardından takımın A seviyesine yükselmeyi başardı. Futbolcu uzun yıllardır formasını terlettiği Sao Paulo'dan 2019'un Ocak ayında Flamengo'ya transfer oldu. Futbolcu güncel olarak Flamengo'nun futbolcusudur. Ayrıca Brezilya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde oynadı ve eski Brezilya Milli Takımı futbolcusudur.



3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Brezilyalı futbolcu Rodrigo Caio Sao Paulo ve Flamengo'da oynamıştır.



4

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Flamengo formasını terleten Rodrigo Caio, Brezilyalı'dır.



5

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Yıldız futbolcu stoper olarak görev almaktadır. Defansta gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.



6

HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Futbolcu Brezilya'nın Flamengo takımında oynamaktadır.



7

BAŞARILARI NEDİR?

BAŞARILARI NEDİR?

Futbolcu kariyerinde 1 kez Flamengo ile Libertoderes 1 kez Sudamerica 2 kez Brezilya Ligi'ni kazanma başarısı göstermiştir. Futbolcu yakaladığı bu başarılarla büyük ses getirmiştir.



8

KİLOSU NEDİR?

KİLOSU NEDİR?

Brezilyalı yıldız Futbolcu Rodrigo Caio, 74 kg ağırlığa sahiptir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR