14.01.2022-14:55 (Son Güncelleme:14.01.2022-15:09)


1

Trabzonspor'un, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Brezilyalı yıldız Rodrigo Caio için devreye girdiği öğrenildi.



2

Beşiktaş devre arası transfer çalışmaları için düğmeye basmıştı. Bu anlamda Beşiktaş'ta gündeme gelen isim ise Brezilyalı stoper Rodrigo Caio olmuştu.



3

Beşiktaş futbolcunun transferine çok önem verirken, siyah beyazlılara Süper Lig'den rakip geldi. Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Brezilyalı yıldız Rodrigo Caio için Trabzonspor'un da devreye girdiği öğrenildi. Bu anlamda iki takım arasında çok kritik bir transfer rekabeti yaşanıyor.



4

Trabzonspor'un futbolcunun transferine bu kadar önem vermesinde defans futbolcusu olan Edgar le'nin sakatlanması ve futbolcuyla yolların ayrılması olduğu belirtiliyor. Trabzonspor defansta ikinci yarıda problem yaşamamak için mutlaka Rodrigo Caio'yu kadrosuna katmak istiyor.



5

Beşiktaş ve Trabzonspor 28 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmayı çok isterken Brezilyalı futbolcunun ise Türkiye'ye gelmeye oldukça sıcak baktığı aktarılıyor.



6

Bu anlamda futbolcunun Beşiktaş'a ve Trabzonspor arasında hangi takımı seçeceği büyük merak konusu haline gelmiş durumda.



7

Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Brezilyalı yıldız stoperin kariyeri ise dikkat çekiyor.



8

Futbolcu 2011 yılında Brezilya'da başladığı Sao Paulo kariyeri sonrası 2019 yılında Flamengo'ya transfer oldu. Futbolcu yurt dışına ise hiç transfer olmadı.



9

Kariyerinde ise Flamengo ile Sudamericana , Libertoderes gibi önemli şampiyonluklar yaşadı. Ayrıca Brezilya Ligi'ni Flamengo ile 2 kez kazanmış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR