Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Kritik Açıklamalar

Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Vakfı'nın Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısının ardından Süper Lig'de hakem yönetimleri ve yayın gelirleri hakkında açıklamalarda bulundu.

24.12.2021-17:48 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-18:17)

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda yaşanan hakem hataları gündemden bir türlü düşmezken, tartışmalar her maçın ardından tekrardan alevleniyor.

KRİTİK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugün gerçekleştirdiği toplantıda son günlerde ortaya atılan hakem camiasındaki iddialar, yaşanan hakem hataları ve futboldaki bu sene yaşanan gelir kayıpları konuşuldu.

BAŞKAN AĞAOĞLU'NDAN AÇIKLAMALAR

Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Vakfı'nın Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün gerçekleştirilen toplantının ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

ANADOLU KULÜPLERİ FİNANSAL ANLAMDA ZOR DURUMDA

Ekonomik konuların gündemde olduğu bir toplantıydı. Geçtiğimiz birkaç ay içerisinde kurdaki dalgalanmaların kulüplerin ekonomisine etkisi hakkında konuştuk. Anadolu kulüplerimiz finansal anlamda zor durumdalar. Anadolu kulüplerimizin geneline baktığımızda 200 bin euro'yu dahi karşılayamayacak takımlarımız var. Anadolu futbolunu her anlamda büyük takımlarla mücadele edebilecek bir seviyeye taşıyamadığımız takdirde Türk futbolunun Avrupa'da başarılı olmasını beklemek, hayalperestliğin ötesine geçmez.

ORTAYA ATILAN İDDİALAR ÇOK CİDDİ!

Temsilciler Kurulu Başkanı ile ilgili ortaya atılan iddialar var. Bunlar çok cirkin iddialar. Bu akşam TFF Başkanı ile görüşeceğiz. Bu iddialarda herhangi bir doğruluk varsa Türk futboluna zarar verir. Doğruluk payı yoksa gündemden düşürülmesi bizim talebimiz olacaktır.

BAZI HAKEM KARARLARI...

Hakemlerimizin daha dikkatli, problemlerden uzak ve tartışmaya meydan vermeyecek bir şekilde maç yönetmesi hepimizin talebi. Bazı hakem kararları da tartışmaya açık.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal