Fenerbahçe'de Mesut Özil Karagümrük Maçında Takıma İsyan Etti!

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil'in, Karagümrük maçı sırasında kaçan pozisyonların ardından takım arkadaşlarına isyan ettiği öğrenildi.

24.12.2021-16:39 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-16:48)

Süper Lig'de Fenerbahçe son olarak Karagümrük ile kritik bir maça çıktı. Oynanan karşılaşmada Fenerbahçe 9 kişi kalan rakibine üstünlük sağlayamadı ve maç 1-1 ile sonuçlandı. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'in takım arkadaşlarına söylediği sözler ise gün yüzüne çıktı. Mesut Özil'in takım arkadaşlarına resmen isyan ettiği ve maçta çok sinirlendiği belirtildi.


YILDIZ FUTBOLCU KARAGÜMRÜK MAÇINDA TAKIMINA ÇIKIŞTI

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil, Karagümrük maçında 90 dakika sahada kaldı. Mesut Özil bu karşılaşmada attığı gol ile kariyerinde özel bir konuma geçti. Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, ilk kez peş peşe 3 lig karşılaşmasında ağları sarsma başarısında bulundu. Fakat Fenerbahçe, uzatmalarla beraber yaklaşık 60 dakika 9 kişi oynayan rakibine diş geçiremedi.
Karşılaşmanın oynandığı sırada Fatih Karagümrük kalesini abluka altına alan Fenerbahçe, bir türlü kalevi Viviano'yu geçme başarısında bulunamadı. Karşılaşma sırasında Mesut Özil'in kaçan pozisyonlar sonrası arkadaşlarına , 'Hadi beyler, zaman geçiyor. Atalım artık şu golü' şeklinde bağırarak çıkıştığı belirtildi. Fakat kaptanın bu sözleri de galibiyet golü için yetmedi. 33 yaşındaki yıldız futbolcu, karşılaşma ile ilgili açıklamasında 'Olmayınca olmuyor ama şu anki durum da bize yakışmıyor. Zirveye yaklaşma fırsatlarını sürekli elimizin tersi ile ittik. Fark giderek açılıyor. Gerçek Fenerbahçe bu değil. Bir an önce toparlanıp, ligi en iyi yerde bitirmek için büyük çaba harcamalıyız' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal