07.01.2022-11:29 (Son Güncelleme:07.01.2022-11:29)


1

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yönetim arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken, bordo mavililer sol bek transferi için görüşmelerini hızlandırdı.



2

Azarovi'den vazgeçen Trabzonspor, sol bek transferinde vakit kaybetmek istemezken, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yönetime iletmiş olduğu transfer listesinde yer alan isimlerden biri olan Polonyalı oyuncu Tymoteusz Puchacz transferi için kolları sıvadı.



3

Almanya Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'de forma giyen 22 yaşındaki Polonyalı sol bek oyuncusu Tymoteusz Puchacz için girişimlerine başlayan Trabzonspor yönetimi Alman ekibiyle görüşmelere başladı.



4

Bu sezon Alman ekibi Union Berlin'de sadece 5 maça çıkabilen Tymoteusz Puchacz için düzenli oynatma garantisiyle birlikte sezon sonuna kadar kiralık olarak teklifini ileten Trabzonspor yönetiminin bu teklifine Almanlar sıcak bakarken, transferdeki tek pürüzün Polonyalı oyuncu için bordo mavili ekibin satın alma opsiyonu ekletmek istemesi oldu.



5

Trabzonspor'un sezon sonuna kadar Tymoteusz Puchacz'ı kiralamak istemesi ve bu anlaşmaya yaklaşık olarak 2 milyon euroluk bir satın alma maddesi ekletmek istemesi Alman ekibi tarafından kabul görmedi. Tymoteusz Puchacz transferinde satın alma opsiyonu olarak 2 milyon euro teklif eden Trabzonspor yönetiminin bu teklifini yaklaşık 5 milyon euroya çekmek isteyen Almanya Bundesliga ekibi Union Berlin ile Trabzonspor arasında pazarlıklar devam ediyor.



6

Trabzonspor yönetiminin Alman ekibi Union Berlin'i Tymoteusz Puchacz'ın sezon sonuna kadar kiralık transferinde satın alma opsiyonu konusunda 3.5-4 milyon euro gibi bir rakama ikna etmesine kesin gözüyle bakılırken taraflar arasında görüşmeler hız kesmeden devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR