Trabzonspor transferi duyurdu: Abdulkadir Ömür Hull City'de

Trabzonspor'un orta sahası Abdulkadir Ömür, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transfer oldu. Bordo Mavili kulüpten yapılan KAP açıklamasında, oyuncunun 2.5 milyon euro bedelle transfer olduğu duyuruldu. İşte detaylar...

01.02.2024-19:00 - (Son Güncelleme: 01.02.2024-19:00)

Trabzonspor, geçtiğimiz haftalarda Umut Bozok ve Abdulkadir Ömür’ü kadro dışı bırakmıştı. Bunun ardından Abdulkadir Ömür’e İngiltere Championsip ekibi ve Acun Ilıcalı’nın takımı olan Hull City’den teklif geldi. Ilıcalı ve Ertuğrul Doğan’ın görüşmeleri sonucu transfere onay geldi. Sonrasında Bordo Mavili kulüpten açıklama geldi. Trabzonspor, Abdülkadir Ömür'ün Hull City'e transferini KAP'a bildirdi.

KAP açıklaması geldi

Yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür'ün, Hull City'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Hull City, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 2.500.000.-EUR ödeme yapacaktır. Anlaşma kapsamında; Hull City'nin, oyuncu ile sözleşmesi devam ettiği süre boyunca İngiltere Premier Lige çıkması halinde, Kulübümüze, 2.500.000.-EUR daha ödeme yapacaktır. Ayrıca, Kulübümüze, oyuncunun bir başka kulübe kiralanması ve/veya kesin transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek Transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla Kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %50'si ödenecektir. Yine anlaşma uyarınca, oyuncunun Türkiye'ye transferi durumu söz konusu olması halinde öncelik hakkı Kulübümüze ait olacaktır" denildi.

Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal