Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe Maçı Planı Ortaya Çıktı!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi öncesinde bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı'nın planı belli oldu.

15.10.2021-14:43 - (Son Güncelleme: 15.10.2021-14:52)

Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan kritik derbi karşılaşması, Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışını oldukça yakından ilgilendirecek olan karşılaşma Pazar akşamı saat 19:00'da oynanacak.

ABDULLAH AVCI'NIN FENERBAHÇE DERBİSİNDEKİ PLANI...

Spor Toto Süper Lig'in formda iki ekibinin karşı karşıya geleceği karşılaşma öncesinde hazırlıklar devam ederken Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın derbideki planı belli oldu.

FIRTINA GALİBİYET İSTİYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kendi sahalarında oynayacakları Fenerbahçe derbisine mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor.

BU SEZON YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİLER

Spor Toto Süper Lig'de 8 hafta geride kalırken ligde henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor bu sezon ortaya koyduğu performans ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 

İŞTE TRABZONSPOR'UN DERBİ PLANI

Pazar akşamı saat 19:00'da oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde bordo mavililerin başlama düdüğüyle birlikte karşılaşmaya önde baskıyla başlaması bekleniyor.

GOLÜ ERKEN BULMAK İSTİYOR

İlk yarım saatlik bölümde kurulacak olan baskıdan gol çıkarmayı hedefleyen Abdullah Avcı, yarım saatlik bölümde golü bulmasının ardından oyunun kontrolünü elinde tutmak isteyen bordo mavililer pas trafiği ile birlikte rakibine topun hakimiyetini kendisinde tutarak derbinin temposunu yönetmek istiyor.

BAKASETAS VE NWAKAEME İŞİ ÇÖZECEK

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe derbisindeki en büyük kozu ise kuşkusuz Anastasios Bakasetas ve Anthony Nwakeme olacak. Bu iki isimle bu hafta içi gerçekleştirilen antrenmanlarda özel olarak görüşen Teknik Direktör Abdullah Avcı, iki öğrencisine de sık sık kaleyi yoklayarak şut çekmeleri yönünde direktifler verdi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'E FORMA ŞANSI

Fenerbahçe derbisinde Abdülkadir Ömür'e de ilk 11'de şans vermeyi planlayan Avcı'nın Abdülkadir Ömür'e bu karşılaşmanın kendisi adına çok büyük yeniden doğuş şansı olduğunu söylediği öğrenildi.

OYUNU BERAT ÖZDEMİR KURACAK

Orta sahada Berat Özdemir'e ise merkezden gelecek ataklara karşılık tam bir kesici görevini veren Abdullah Avcı rakibinden kazandığı topları ise Berat Özdemir ile dağıtacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal