Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Takımla Toplantı!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Süper Lig'in 16. haftasında mağlup oldukları Antalyaspor deplasmanının ardından futbolcularıyla kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

13.12.2021-10:20 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-10:20)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 27 maçtır yenilgi yüzü görmeyen ve son 8 karşılaşmasında üst üste galibiyetler alan Trabzonspor, deplasmanda öne geçtiği Antalyapor karşılaşmasında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak sürdürdüğü harika serisine son verdi.

TRABZONSPOR'DA GÖZLER HATAYSPOR MAÇINA ÇEVRİLDİ

Bordo mavili ekipte Antalya'da alınan mağlubiyetin ardından hazırlıklar hız kesmeden Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak olan Hatayspor karşılaşmasına çevrilirken zorlu maçın hazırlıklarının gerçekleştirildiği antrenmanın ardından kritik bir toplantı gerçekleştirildi.

ABDULLAH AVCI'DAN FUTBOLCULARIYLA TOPLANTI

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'a karşı aldıkları mağlubiyet ve Hatayspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde futbolcularıyla gerçekleştirdiği toplantıda ;

' Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Kimsenin morali bozulmasın. Sadece üç puan kaybettik. Şampiyonluk yolunda inişli çıkışlı dönemler olacaktır. Bu yol daha uzun. Hemen toparlanmalıyız. ' ifadelerini kullanarak futbolcularına moral depoladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal