Erman Toroğlu'ndan Beşiktaş Mağlubiyetinin Ardından Hikmet Karaman'a Sert Sözler!

Erman Toroğlu, Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'ın geriden geldiği karşılaşmada Kayserispor'u mağlup ettiği karşılaşmanın ardından mücadele ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

13.12.2021-09:51 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:21)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında geriye düştüğü mücadelede Kayserispor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak uzunca bir süredir devam eden galibiyet hasretine Fenerbahçe derbisi öncesinde son verdi.

KÖTÜ GİDİŞAT DOLMABAHÇE'DE SON BULDU

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta içerisinde teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından göreve geçici olarak getirilen U-19 takımı teknik sorumlusu Önder Karaveli, takımın başında çıktığı ilk karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılarak camianın üstündeki kara bulutları dağıttı.

BEŞİKTAŞ'IN GALİBİYETİNİN ARDINDAN ERMAN TOROĞLU...

Erman Toroğlu, Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Beşiktaş-Kayserispor karşılaşması ile ilgili olarak yapmış olduğu yorumlarda ;

' İlk yarı bakıyorsunuz yavan bir oyun; 'Bu maç berabere biter' havasında. Sonrası seyirci Larin'i ıslıkladı. Kenardaki teknik adam Larin'i oyundan aldı. Larin bayağı da çalışıyordu. Ama istediği topları alamadı. Beşiktaş'ın kenarda duran teknik adamı, bütün şartlarını zorlamaya başladı. Aslında Kayserispor 2-1 öne geçtikten sonra bu stattan rahatlıkla puanla ayrılabilirdi. Onlar 2-1 öne geçtikgeten sonra Beşiktaş'la kafa kafaya oynamaya kalktılar. Fakat Beşiktaş'ın yaptığı oyuncu değişiklikleri onları bozdu. Ne zamandır oynamayan futbolcular, sahada görev verilince başladılar gaza basmaya. Kayserispor gardını açık tutunca, üst üste yumrukları yediler ve mağlubiyetle ayrıldılar. 60 dakikaya baktığınızda; 'Bu maç berabere biter' dersiniz, iki taraftan hangisi kazansa, diğerine 'Yazık olurdu' derdiniz. Ama Beşiktaş'ın son 15 dakikadaki oyuncu değişiklikleri resmen siyah-beyazlılara can suyu oldu ve bir anda işin rengi değişti. Büyük takımla hele İstanbul'da oynayacaksan çok akıllı ve kontrollü olacaksın. Yoksa dün akşamki gibi yanarsın. Beşiktaş seyircisini tebrik etmek lazım. Böyle bir durumda stadı doldurdular. Seyirci, bu anlarda takıma lazım. İyi olduğu zaman herkes takımını teşvik eder. Oğuzhan ve Güven girdikten sonra Batshuayi onlarla çok iyi anlaştı. Bakalım bu maç artık kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Beşiktaş'ı daha yukarılara taşıyabilecek mi? Ama şu gözüktü; Beşiktaş'ın artık kaybedecek hiçbir şeyi yok. Neşter vurulacaksa neşter vuracak, kol bacak kesilecekse onları yapacaksın. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal