Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Adana Demirspor Galibiyetinin Ardından Şampiyonluk Sözleri Geldi!

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, sahasında Adana Demirspor'u 2-0'lık skorla geçerek şampiyonluk yolunda önemli hata yapmadı. Maçın ardından Abdullah Avcı'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

04.12.2021-19:24 - (Son Güncelleme: 04.12.2021-19:42)

Abdullah Avcı, takımı Trabzonspor'un kendi evinde Adana Demirspor'u 2-0'lık net skorla geçmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

ABDULLAH AVCI'DAN SES GETİREEN AÇIKLAMALAR

Abdullah Avcı, Adana Demirspor'u 2-0 yenmelerinin ardından yaptığı açıklamada 'Yorulmadan, çalışmadan olmuyor. Karagümrük maçından sonra taraftarları davet etmiştim, onlar da bizi bugün çok iyi desteklediler, çok teşekkür ediyorum. Bizimle beraber hücum ve savunma yaptılar. Bu şekilde devam edelim. Sene sonunda horonu hep beraber oynayacağız. Kazandığımızı kaybetmeye başladık. Hücum hattı çok efektif olan bir ekiple karşılaştık. Savunmayı birlikte yapmaya çalışıyoruz, bugün düşmeden oynadık. Bazı anlar kalecimiz devreye girdi.'
'Cornelius bizim için talihsiz oldu ama Koita bu kadar oynamadan girip, savaştı ve elinden geleni yaptı. Teşekkür ediyorum, kutluyorum. Biz daha bir şey kazanmadık, daha çok yolumuz var. Rekorlar kırılıyormuş, bunlar beni ilgilendirmiyor. Daha bir şey kazanmadık. Bu şehir, bu çocuklar… Ülke futbolu için çok önemli bir şehir Trabzon. Ülkenin de bu şehre ihtiyacı var. Başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu şehir, çok şeyler hak ediyor. Umarım bunun karşılığını hep birlikte alacağız.' ifadeleriyle açıklamalarına son verdi.


ABDULLAH AVCI'NIN AÇIKLAMALARI BÜYÜK SES GETİRDİ

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın yaptığı açıklamalar gerek Trabzonspor takımında gerek Trabzonsporlu tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Takımıyla zirvede önemli bir başarı elde eden teknik adama maç sonunda yoğun bir ilgi de söz konusuydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal