Trabzonspor şampiyonluk kutlaması biletleri şatışa çıktı mı, ne kadar, kaç TL?

Son dakika haberi... Süper Lig'in bu seneki şampiyonu Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları ve kupa töreni etkinliği biletleri satışa çıkıyor. Şampiyonluğun kutlanacağı ve kupanın kaldırılacağı etkinliğe ilişkin bilet fiyatları 350 TL ile 2 bin TL arasında değişiyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

10.05.2022-17:47 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-17:47) Trabzonspor şampiyonluk kutlaması biletleri şatışa çıktı mı, ne kadar, kaç TL?

Trabzonspor bu sene Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezon şampiyonluğunu yaşadı. Ahmet Çalık Sezonu ile şapmiyonluğa kavuşan bordo bereliler Medical Park Stadyumu'nda şampiyonluk kupasını kaldıracak. Kupa kaldırma töreni teknik direktör Abdullah Avcı ve takımın oyuncuları ile gerçekleşecek iken sahnede sanatçıların yanı sıra DJ performansları, horon ve kolbastı şovları da olacak. Stadyuma girişler saat 16.00 itibari ile başlayacak iken kutlamalar ve sanatçı performansları 18.00'da başlayacak.

Şampiyonluk kutlamaları için biletler ne kadar?

Şampiyonluk kutlamalarına katılmak isteyen taraftar ise biletlerin nereden ve ne zaman satışa çıkacağının yanı sıra fiyatlarını da araştırmaya başladı. Biletler yarın saat 10.00'dan sonra Passolig'in resmi internet sayfasından ve Passolig gişelerinden satışa sunulacak. Kutlama biletlerini hatıra için saklamak isteyen taraftarlara hem Passolig büfelerinden hem de resmi internet sayfasından bilet verilecek. İnternetten alınan biletler ise elektronik bilet olacak.

Trabzonspor şampiyonluk kutlama biletleri

Bilet satışları ilk gün sadece kombinesi olan kişilere yapılacak. Daha sonraki günlerde ise tüm taraftara açılacak. Kutlama bilet fiyatları ise şu şekildedir:

“VIP Platinum: 2 bin TL, VIP Gold: bin 500 TL, VIP Silver: bin TL, Batı: 700 TL, Doğu: 600 TL, Fırtına: 450 TL, Kale Arkası: 350 TL.”

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal