Trabzonspor şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? TS şampiyonluk kupa töreni ne zaman?

Süper Lig'de Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra kupayı ne zaman alacağı merak edilmeye başladı. Milyonlarca Trabzonsporlu taraftar bunu merak ederken internette 'Trabzonspor şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? TS şampiyonluk kupa töreni ne zaman?' gibi soruların yanıtları aranıyor. İşte detaylar...

11.05.2022-21:32 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-21:32) Trabzonspor şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? TS şampiyonluk kupa töreni ne zaman?

Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından tüm TS taraftarları şampiyonluk kupasının ne zaman alınacağını merak ediyor. Hem bordo-mavili ekibin hem de taraftarların gündeminde yer alan şampiyonluk kupa töreninin ne zaman olacağına cevap geldi.

Trabzonspor şampiyonluk kupasını ne zaman alacak?

Trabzonspor'un şampiyonluk kupasını Altay maçının sonunda göklere kaldırılacağı açıklandı. 15 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek maç sonrasında senelerdir beklenen an gerçekleşmiş olacak.

Şampiyonluk Kupası

TS-Altay maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Trabzonspor'un şampiyonluk kupasının resmen alacağının Altay maçından sonra olacağının açıklanmasının üzerine taraftarlar, Pazar günü 16.00'da başlayacak olan TS-Altay maç biletlerinin ne zaman satışa çıkacağını merak etmeye başladı. Bordo-mavili kulüpten ise buna yanıt gecikmedi.

Kulübün yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 37. haftasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağımız Altay maçı biletleri 12 Mayıs, Perşembe günü (yarın) 11:00’de satışa sunuluyor.

15 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağımız karşılaşmanın sonunda, futbolcularımız şampiyonluk kupası ile birlikte tribünleri dolduran taraftarlarımızı selamlayacak."

Trabzonspor -Altay maç bileti fiyatları

Güney: 500 TL

Kuzey: 500 TL

Doğu alt: 1.000 TL

Doğu üst: 1.000 TL

Batı üst: 1.250 TL

Batı alt: 1.500 TL

Batı orta: 1.500 TL

Batı VIP: 4.000 TL

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal