ASpor canlı yayın izle şifresiz! Alanyaspor Sivasspor kupa maçı

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı tüm futbolseverleri sardı. Sivasspor ile Alanyaspor yarı finalde karşılaşacak. Maçın detayları haberimizde yer almaktadır. Şifresiz kupa maçını izlemek için hangi kanallar yayın yapmaktadır? İşte ayrıntılar.

11.05.2022-20:15 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-20:15) ASpor canlı yayın izle şifresiz! Alanyaspor Sivasspor kupa maçı

Yarı final rövanş maçları ile devam edecek olan Ziraat Türkiye Kupası'nda, Alanyaspor ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. Sivasspor ile Alanyaspor yarı final maçı hakkında bilgiler merak edilmekte ve araştırılmaktadır.

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalistler belirleniyor. Alanyaspor ve Sivasspor yarı final maçında eşleşti. Alanyaspor ile oynatılan maçta Sivasspor 2-1 skor ile galibiyet geldi. Sivasspor skor avantajını kullanarak işini garantiye almak istiyor. Alanyaspor ise rakibini en az 2 puan ile kaybettirip finale yükselmeyi amaçlıyor.

maç

Alanyaspor- Sivasspor maçı ne zaman oynanacak? Hangi kanalda yayınlanıyor?

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanşlarında 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 20:30'da Eylül Stadyumunda oynatılacak Alanyaspor ve Sivasspor karşılaşması A Spor 'da canlı olarak yayınlanacaktır.

Sivasspor- Alanyaspor maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Atilla Karaoğlan'ın hakem yardımcıları ise Deniz Caner Özaral ve Aleks Taşçıoğlu olacak.

Maçı Kablo Tv 142, A Spor, Dıgıturk 88, D Smart 80, Türkcell Tv+ 74, Vodafone Tv 71, Tivibu 381 kanallardan TÜRKSAT uydusu ile internet aracılığı ile de ücretsiz bir şekilde takip edebilirsiniz. 

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal