Aspor canlı maç izle Sivasspor Alanyaspor HD - Sivas Alanya izle

Ziraat Türkiye Kupası’nda ikinci finalist bu akşam oynanacak Sivasspor Alanyaspor maçıyla netlik kazanacak. Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyenlerin Aspor canlı maç izle Sivasspor Alanyaspor HD, Sivas Alanya izle sorgulamaları devam ediyor. Maçtan notlar haberimizde...

11.05.2022-20:15 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-20:15) Aspor canlı maç izle Sivasspor Alanyaspor HD - Sivas Alanya izle

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı bugün oynanacak olan Sivasspor Alanyaspor maçıyla devam ediyor. İlk maçta deplasmanda 2-1 kazanan Sivasspor Alanyaspor karşısında finale yükselmek adına önemli bir avantaj yakaladı. İlk maçta evinde kaybederek finale çıkma şansını zora sokan Alanyaspor ise son iki Süper Lig maçında kazanarak bu maç öncesinde moral depoladı.

Sivasspor Alanyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı olan Sivasspor Alanyaspor mücadelesi 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 20.30’da Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Bu karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında spor severlerle buluşacak.

Sivasspor Alanyaspor maçı hakemi kim olacak?

Sivasspor Alanyaspor maçı hakemi Atilla Karaoğlan olacak. Yardımcı hakemler olarak ise bu karşılaşmaya Aleks Taşçıoğlu ve Deniz Caner Özaral atandı.

Sivasspor Alanyaspor

Sivasspor Alanyaspor maçı tam kapasite

Sivasspor ile Alanyaspor arasında oynanacak olan heyecan dolu rövanş karşılaşmasının kombine hariç tüm biletleri Sivas Belediyesi tarafından satın alınıp, taraftara dağıtılmış ve maçın biletleri kısa sürede tükenmişti. Kırmızı-beyazlı taraftarların yoğun ilgi göstereceği mücadelede tribünler bu sezon ilk kez tamamen dolacak.

Sivasspor Alanyaspor muhtemel ilk 11’ler:

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Goutas, Ziya, Ulvestad, Hakan, Fajr, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Furkan, Fatih, Borja, Novais, Efkan, Umut, Efecan, Tayfur, Eduardo

Sivasspor Alanyaspor mücadelesini canlı ve şifresiz olarak izlemenin keyfi A Spor ekranlarında yaşanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal