Fuat Çimen kimdir? Beşiktaş Başkan adayı Fuat Çimen kaç yaşında, serveti ne kadar? Fuat Çimen meslegi ve biyografisi

Beşiktaş Kulübü Başkanlığı'na aday olacağı söylenilen Beşiktaş Spor Kulübü Kongre Üyesi Fuat Çimen'in kim olduğu, kaç yaşında olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Beşiktaş Başkan adayı Fuat Çimen kimdir, kaç yaşında? Fuat Çimen'in serveti ne kadar? detaylar haberimizde yer almaktadır.

11.05.2022-20:15 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-20:15) Fuat Çimen kimdir? Beşiktaş Başkan adayı Fuat Çimen kaç yaşında, serveti ne kadar? Fuat Çimen meslegi ve biyografisi

Beşiktaş Kulübü Başkanlık seçimi Mayıs ayı içerisinde yapılacaktır. Beşiktaş'ın ilk başkan adayı Ahmet Nur Çebi olurken ikinci adayın ise Beşiktaş Spor Kulübü Kongre Üyesi Fuat Çimen oldu. Beşiktaş yönetimine Seba'dan sonra camianın en zenginlerin geçtiğini ama kulübün borç durumunun ortada olduğunu söyleyen Fuat Çimen, bu durumu tersine döndürmek için yola çıktığını yeni projelerini üyelere sunacağını belirtti.

Fuat Çimen kimdir?

1966 yılında İstanbul'da doğan Fuat Çimen, İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Bölümü, Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümlerinden mezun olmuştur. 2011 yılında West İstanbul Marina'da Marina Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Çimen, iyi seviyede Boşnakça, Hırvatça, Sırpça, İngilizce, orta seviyede ise Rusça ve Almanca bilmektedir. 

Fuat Çimen kimdir

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal