Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Play-off rakipleri kura çekimi, maçları ne zaman?

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi playy off turuna ismini yazdırdı. Trabzonspor, bu turu geçerse Şampiyonlar Ligi gruplarıyla mücadele etme hakkı da kazanacak. Peki, Şampiyonlar Ligi kura çekimleri ne zaman yapılacak? Play off maç tarihleri belli oldu mu? İşte merak edilen tüm detaylar...

06.05.2022-14:47 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-14:47) Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Play-off rakipleri kura çekimi, maçları ne zaman?

Trabzonspor'un şampiyonluk mutluluğu devam ederken şimdi de Şampiyonlar Ligi play-off kura çekim heyecanını yaşıyor. 38 yıl sonra ilk defa kupaya kavuşan takım, Şampiyonlar Ligi play-off turuna katılarak yükselişini devam ettirecek.

Trabzonspor'un rakibi belli oldu mu?

Bordo mavili takımın rakibi 1 Ağustos tarihinde yapılacak kura çekilişiyle belli olacak. Trabzonspor haricinde tura direk katılacak olan bir diğer takım ise Danimarka şampiyonu olacak. Bu iki takım dışındaki altı takım bir önceki elemelerden kuraya katılım sağlayacak.

Trabzonspor Play-off maç tarihi belli oldu mu?

Kura çekimlerinin tamamlanmasıyla Trabzonspor bu turdaki ilk karşılaşmasına 16 ve 17 Ağustos tarihlerinde, rövanş karşılaşmalarına ise 23 ve 24 Ağustos tarihlerinde çıkacak.

 trabzonspor şampiyonlar ligi play-off

Trabzonspor'un Play-off'taki rakipleri kimler olacak?

Borda mavili takımın Play-off'taki muhtemel rakipleri şunlar olacaktır: Karabağ (Azerbaycan), Malmö (İsveç), Ludogorets (Bulgaristan), Sheriff (Moldova), Bodo Glimt (Norveç), Ferencvaros (Macaristan), S. Bratislava (Slovakya), Helsinki (Finlandiya), TNS (Galler), Zalgiris (Litvanya), L. Red (Cebelitarık),  Zürih (İsviçre), Olympiakos (Yunanistan), Maccabi Hayfa (İsrail),  Apollon (Rum Kesimi)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal