Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski oyuncusu Ersen Martin kalp krizi geçirdi! Eski yıldızın hayati tehlikesi bulunmakta

Bir dönem Süper Lig devleri Trabzonspor ve Beşiktaş formasını terleten 42 yaşındaki eski futbolcu Ersen Martin'in kalp krizi geçirdiği aktarıldı. Eski oyuncudan gelen haber herkesi çok endişelendirdi.

06.05.2022-14:04 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-17:17) Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski oyuncusu Ersen Martin kalp krizi geçirdi! Eski yıldızın hayati tehlikesi bulunmakta

Süper Lig'de unutulmayan isimlerden olan Ersen Martin'den gelen son haber herkesi endişelendirmiş durumda. Gelen son haberde Ersen Martin'in kalp krizi geçirdiği duyuruldu. Eski yıldızın sağlık durumu merakla takip edilmeye başlandı.

Ameliyata alındı

Aort damarında yırtık tespit edilen Ersen Martin, İstanbul Siyami Ersek Kalp Hastanesinde ameliyata alındı. Kalp krizi geçiren eski oyuncudan gelen haberler herkesi endişelendirmiş durumda. Bu anlamda emekli yıldızla ilgili önemle takip edilmekte. Ersen Martin ile ilgili ayrıntıların gelmesi beklenmekte.


Süper Lig devlerinde oynamıştı

2012-2013 sezonunda Eyüpspor'da futbolu bırakan Ersen Martin, kariyerinde Beşiktaş ve Trabzonspor formalarını da terletmişti. Ayrıca Süper Lig'de Kasımpaşa, Sivasspor gibi pek çok takımda oynamıştı. Ersen Martin'den son olarak gelen kötü haber ise herkesi tedirgin etmiş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal