Trabzonspor kupadan elendi mi? Trabzonspor Türkiye kupasından elendi mi? Trabzonspor Kayseri maç sonucu kaç kaç bitti?

Türkiye Kupası maçlarında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarı finale gelindiğinde Kayserispor-Trabzonspor karşılaşması futbol severler tarafından takip edildi. Peki Kayserispor- Trabzonspor maç sonucu nedir? Trabzonspor kupadan elendi mi? Tüm detaylar haberimizde.

10.05.2022-23:10 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-23:10) Trabzonspor kupadan elendi mi? Trabzonspor Türkiye kupasından elendi mi? Trabzonspor Kayseri maç sonucu kaç kaç bitti?

Futbol severler merakla Türkiye Futbol Kupası'ndaki son karşılaşmanın sonuçlarını araştırıyor. Peki Kayserispor-Trabzonspor karşılaşması kaç kaç bitti? Trabzonspor Türkiye Kupası'ndan elendi mi? Kayseri Kadir Has Stadı'nda gerçekleşen Kayserispor-Trabzonspor karşılaşması ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kayserispor-Trabzonspor yarı final maçı

Türkiye Futbol Kupası'nda Trabzon ve Kayserispor arasında ikinci karşılaşma bugün gerçekleşti. Trabzonspor'un ev sahipliği yaptığı karşılaşma 1-0 bitmiş ve Kayserispor karşılaşmayı kaybetmişti. Yarı final için yapılacak karşılaşma Kayseri Kadir Has Stadı'nda gerçekleşti. Trabzonspor ilk maçta elde ettiği galibiyeti korumayı amaçlayarak maça çıktı.

Kayserispor-Trabzonspor Karşılaşması

Kayserispor-Trabzonspor ilk 11'leri

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Mustafa, Carole, Kemen, İbrahim, Bertolacci, Thiam, Attamah, Ramazan.

Trabzonspor: Visca, Nwakaeme, Hamsik, Uğurcan, Hugo, Dorukhan, Ahmetcan, Abdülkadir Ömür, Cornelius, Bakasetas, Puchacz.

Kayserispor-Trabzonspor maç sonucu

Karşılaşma 4-2 bitti. Karşılaşmanın ilk 3. dakikasında Nwakaeme Kayserispor'da golü buldu. Yine Kayserispor ikinci golüyle 82. dakikada Bakasetas ile buluştu. Trabzonspor ise 48 ve 90+6. dakikada Emrah Başsan, 59. dakikada Hosseini, 90+1'de ise Thiam'ın yakaladığı gollerle galibiyete erişti.

İki takımın 5. karşılaşması

Trabzonspor ve Kayserispor ekibi Türkiye Kupa karşılaşmalarında 5. maçlarına çıkmış oldu. Bundan önce oynanan maçlarda 2 kez Trabzonspor, 1 kez Kayserispor kazanmış ve 1 maç berabere bitmişti. Tüm karşılaşmalarda Kayserispor toplam 3 gol, Trabzonspor ise 2 gol atmıştı. Kayseri'de gerçekleşen maçta 0-0 beraberlik yaşanmıştı. 10 Mayıs tarihinde gerçekleşen karşılaşmada Gavranovic, Mert Çetin ve Mensah sakatlıkları dolayısıyla maça çıkmadı. Kayserispor turu atlama amacıyla maça hazırlandı. Trabzonspor ise Süper Lig'de şampiyonluğu garantiledikten sonra Türkiye Kupası'nı da alarak sezonu iki kupayla kapatmayı hedefliyor. Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanacak maç saat 20.30'da başladı. Karşılaşmanın hakemleri Halil Umut Meler, Murat Curbay ve Cevdet Kömürcüoğlu. Karşılaşma A Spor kanalından canlı olarak taraftarla buluşturuldu. Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor'a karşı gerçekleştirilen hiçbir karşılaşmada galibiyet kazanamadı. Kayseri Kadir Has Stadı'nda gerçekleşecek olan maçta sarı kırmızılıların teknik direktörlüğünü yapan Hilmet Karaman, Trabzonspor'a karşı hiçbir üstünlük bugüne kadar sağlayamadı. Hikmet Karaman Süper Lig içinde 4 kere, Türkiye Kupası'nda 1 kere olmak üzere Trabzonspor'a karşı hep kaybetti. Kayserispor, karşılaşmalarda rakibine 6 gol kaydederken, Trabzonspor toplamda 13 gol ile üstünlüğünü korumuş oldu. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal