Kayserispor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle A Spor | Kayseri TS youtube geniş özeti ve maçın golleri

Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselecek olan ilk takım Kayserispor Trabzonspor maçının sona ermesiyle belirlenecek. Maçın özetini izlemek isteyen futbol severler ise internet üzerinden Kayserispor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle A Spor, Kayseri TS youtube geniş özeti ve maçın gollerini bulmaya çalışıyor. Karşılaşmanın özetini izlemek için haberimizi okuyabilirsiniz.

10.05.2022-21:40 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-21:40) Kayserispor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle A Spor | Kayseri TS youtube geniş özeti ve maçın golleri

Ziraat Türkiye Kupası’nda final öncesindeki son durak olan yarı final karşılaşmalarının ikincileri bu hafta oynanacak. Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında ilk maçta 1-0 galip gelen Trabzonspor deplasmanda kupanın sürpriz takımı Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de uzun bir zaman sonra şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor’da hedef bu akşamki 90 dakika sonunda mağlup olmamak olacak. Kayserispor ise taraftarının desteğiyle sezonun kendileri adına en kritik maçı olan Trabzonspor maçında zor olanı başarmak ve final biletini kapmak istiyor.

Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Kayserispor ile Trabzonspor 10 Mayıs 2022 Salı günü saat 20.30’da Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu 90 dakika A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kayserispor Trabzonspor yarı final maçı hakemi kim?

Kayserispor Trabzonspor yarı final maçı hakemi Halil Umut Meler olacak. Karşılaşmada yardımcı hakemler olarak Cevdet Kömürcüoğlu ve Murat Tuğberk Curbay görev alacak. Erkan Özdamar ise VAR hakemi koltuğunda oturacak.

Kayseri TS

Kayserispor’da Gavranovic ve Mert Çetin sakatlıkları sebebiyle maç kadrosunda yer almayacak. Trabzonspor ise Siopis, Denswil ve Koita Kayserispor deplasmanında forma giyemeyecek.

Kayserispor Trabzonspor muhtemel 11'ler:

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Attamah, Carole, Campanharo, Kemen, Emrah, Bertolacci, Thiam, Mustafa

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Ahmetcan, Hugo, Puchacz, Berat, Hamsik, Visca, Abdülkadir Ömür, Djaniny, Cornelius

Kayserispor Trabzonspor karşılaşmasının merak edilen özet görüntülerini A Spor’un Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal