Aspor canlı maç izle Kayserispor Trabzonspor HD - Kayseri TS izle

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçı canlı izlemek isteyenler Aspor canlı maç izle Kayserispor Trabzonspor HD, Kayseri TS izle terimlerini internet üzerinden araştırıyor. Zorlu karşılaşmanın detayları haberimizde...

10.05.2022-20:15 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-20:15) Aspor canlı maç izle Kayserispor Trabzonspor HD - Kayseri TS izle

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu ilan eden Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında ilk maçta 1-0 üstünlük sağladığı Kayserispor ile bu kez deplasmanda karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de yıllar sonra şampiyon olmanın mutluluğunu yaşayan bordo mavililer ilk maçta yakaladığı avantajı koruyarak Türkiye Kupası’nda finale yükselmek istiyor. Süper Lig’de hedefsiz kalan Kayserispor ise sezonun maçı olarak gördüğü Trabzonspor maçında turu geçen taraf olmak için tüm gücünü sahaya yansıtacak.

Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Kayserispor ile Trabzonspor 10 Mayıs 2022 Salı günü saat 20.30’da Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu 90 dakika A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kayserispor Trabzonspor yarı final maçı hakemi belli oldu

Kayserispor Trabzonspor yarı final maçı hakemi Halil Umut Meler olacak. Karşılaşmada yardımcı hakemler olarak Cevdet Kömürcüoğlu ve Murat Tuğberk Curbay görev alacak. Erkan Özdamar ise VAR hakemi koltuğunda oturacak.

Kayserispor Trabzonspor

Trabzonspor 37 yıl sonra çifte kupa peşinde

Son olarak 1983-1984 sezonunda hem ligde şampiyon olan hem de Türkiye Kupası’nı kazanan Trabzonspor, 37 yıl aradan sonra aynı başarıyı tekrarlamak istiyor. Bordo mavili takım Kayserispor engelini de kayıpsız geçerek kupada finale yükselmeyi amaçlıyor.

Kayserispor her şeyiyle mücadele edecek

Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile bu sezon oynadığı 3 maçı da kaybeden Kayserispor, bu akşam final için varını yoğunu ortaya koyacak.Ligde iddiası bulunmayan ve kümede kalmayı haftalar önce garantileyen Kayserispor, son Gaziantep maçına rotasyonlu bir kadroyla çıkarak dikkatinin bu maçta olduğunu göstermişti.

Kayserispor Trabzonspor muhtemel 11'ler:

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Attamah, Carole, Campanharo, Kemen, Emrah, Bertolacci, Thiam, Mustafa

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Ahmetcan, Hugo, Puchacz, Berat, Hamsik, Visca, Abdülkadir Ömür, Djaniny, Cornelius

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşması olan Kayserispor Trabzonspor mücadelesini canlı ve şifresiz olarak A Spor’un televizyon kanalından veya internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal