Trabzonspor ile Fenerbahçe Sturridge Transferi İçin Kapışıyor!

Yıldız oyuncu Sturridge için Trabzonspor ve Fenerbahçe birbirine girdi. İşte detaylar..

15.08.2019-09:49 - (Son Güncelleme: 15.08.2019-10:23) Trabzonspor ile Fenerbahçe Sturridge Transferi İçin Kapışıyor!

Trabzonspor önümüzdeki sezon oluşturacağı forvet hattını yavaş yavaş şekillendirmeye başlıyor. Rodallega'nın takımdan ayrılmasından sonra o bölgeye oyuncu transfer etmek isteyen bordo mavililer gündemine dünya yıldızı bir ismi aldı.. Geçtiğimiz sezon sonunda Liverpool ile sözleşmesi sona eren Sturridge için temaslarda bulunduğu öğrenilen Trabzonspor'un bu transfer için çok istekli olduğu belirtildi.

Sturridge bu transfer için bordo mavililerden 3 milyon euro maaş istediği,Trabzonspor'un ise 2 milyon euro önerdiği öğrenildi. Aradaki 1 milyon euroluk fark için pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.

Sturridge Trabzon'a geliyor!

Aradaki 1 milyon euroluk farkı kapatmak için Trabzon'a bugün gelmesi beklenen İngiliz golcü pazarlıklardan olumlu sonuç alırsa Trabzonspor'a imza atacak.

Fenerbahçe'den Sturridge için senelik 21 milyon

Fenerbahçe ve Trabzonspor ile birlikte toplam 11 kulübün teklif yaptığı İngiliz yıldız dün annesi Grace ve menajeri olan amcası Dean’i İstanbul’a gönderdi. İkili bugün de Trabzon’a gidecek. İngiliz basınına göre Daniel Sturridge, Fenerbahçe’nin senelik 21 milyon TL’lik teklifine sıcak bakıyor. Ancak son kararını, ailesi Trabzonspor ile görüşüp İngiltere’ye döndükten sonra verecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal