Trabzonspor gece yarısı bombayı patlattı: Arsenal’in yıldızı Nicolas Pepe resmen açıklandı

Trabzonspor, Arsenal’de forma giyen 28 yaşındaki Fildişili futbolcu Nicolas Pepe’yi resmen kadrosuna kattı.

08.09.2023-11:18 - (Son Güncelleme: 08.09.2023-17:20)

Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Beşiktaş’ın uzun süre görüştüğü Nicolas Pepe ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. 28 yaşındaki yıldız kanat oyuncusu TSİ 04.40’ta İstanbul’a geldi.

Kiralık anlaşma açıklandı

Bordo mavili takımın Nicolas Pepe ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşma sağladığı öğrenilirken yıldız futbolcunun sağlık kontrolleri sonrası resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

Pepe’den ilk sözler

İki kulübün anlaşmaya varmasının ardından Pepe, gönderilen özel uçakla yola çıktı. Pepe uçaktan yaptığı ilk açıklamada şu sözleri kullandı:

Nicolas Pepe

"Merhaba Trabzonspor taraftarı, bu kulübe katıldığım için çok mutluyum. Başka takımlardan birçok teklifler aldım ancak bu sezon şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim. Bu sezon sizinle birlikte birçok başarı kazanmak istiyorum. Sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum. Tekrar şampiyon olmak istiyorum. Haydi Trabzon, yakında görüşürüz. Bize her yer Trabzon"

Arsenal kariyeri

İngiliz kulübü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Arsenal ile çıktığı 112 maçta 27 gol ve 21 asist kaydetti.

Geçen sezonki performansı

Geçen sezon Nice kulübünde kiralık olarak forma giyen ve Arsenal'de kadroda düşünülmeyen yıldız oyuncu, çıktığı 28 karşılaşmada 8 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal