Cimbom’dan son gün harekatı: İngiliz devinin iki yıldızı transfer edildi! İşte detaylar

Transfer çalışmalarını son günlerde yoğunlaştıran Galatasaray, taraftarın tepkisiyle karşılaştığı Matias Vecino transferinden vazgeçti. Sarı kırmızılı takım İngiliz devi Tottenham’dan Tanguy Ndombele ile Davinson Sanchez’in transferleri konusunda anlaşmaya vardı. İşte detaylar…

04.09.2023-17:47 - (Son Güncelleme: 04.09.2023-17:47)

UEFA Şampiyonlar Ligi için kadro bildiriminin son günü olan 4 Eylül öncesi son hamlelerini yapan Galatasaray’da ilk olarak Lazio’dan Uruguaylı orta saha oyuncusu Matias Vecino ile anlaşma sağlanmıştı. Ancak 32 yaşındaki futbolcunun transferi sarı kırmızılı taraftarlar tarafından tepki görünce yönetim geri adım attı ve bu kez Tottenham’dan orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele ile savunma oyuncusu Davinson Sanchez’in transferleri için atağa geçildi.

İngiliz devinde forma giyen iki yıldızın transferleri konusunda mutlu sona ulaşıldığı öğrenilirken transferlerin detayları da belli oldu.

Vecino taraftar tepkisine takıldı

En az 2 orta saha transferi yapması beklenen Galatasaray’da yönetimden sürpriz bir atak geldi. Sarı kırmızılılar Lazio’da forma giyen 32 yaşındaki Uruguaylı orta saha oyuncusu Matias Vecino ile anlaşma sağladı.

Vecino’nun İstanbul’a gelmek üzere olduğu anda ise sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medyadan ‘’Vecinoİstemiyoruz’’ etiketiyle 200 binin üzerinde paylaşımda bulununca bu Transfer rafa kalktı.

Davinson Sanchez - Tanguy Ndombele

Ndombele ve Sanchez geliyor

Şampiyonlar Ligi için listeyi en geç bu gece vermesi gereken Galatasaray yönetimi, Tottenham'da forma giyen Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele'yi transfer etti. Ndombele için Tottenham'a herhangi bir kiralama bedeli ödenmeyecek. Zorunlu satın alma opsiyonu yok.

Geçen sezonu Napoli'de kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki oyuncunun maaşının 1 milyon euroluk kısmı Premier Lig ekibi tarafından karşılanacak. 

Sanchez için 9 milyon Euro 6 taksitte verilecek

Sarı-kırmızılı yönetim, Kolombiyalı savunmacı Davinson Sanchez'i ise 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladı. Galatasaray kurmayları bu rakamı 6 taksitte ödeyecek. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal