13.09.2021-08:37 (Son Güncelleme:13.09.2021-09:30)


1

Trabzonspor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği derbide genç yıldız Abdülkadir Ömür zor anlar yaşadı. Abdülkadir Ömür, sergilediği performans nedeniyle oyunun 39. dakikasında kenara alınırken ıslıklanmasının ardından gözyaşı döktü.



2

Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği maçta, Galatasaray'ın, Trabzonspor'a 2-0 üstünlüğü olduğu dakikalarda Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı 39. dakikada değişiklik hamlesine başvurdu. Abdullah Avcı, İsmail Köybaşı ve Abdülkadir Ömür'ü kenara aldı. Abdülkadir Ömür ve İsmail Köybaşı'nın kenara alınırken yaşadıkları olaylar dikkat çekti.



3

Oynanan maçta birkaç pozisyonda top kayıpları ve pas hataları yapan genç yetenek Abdülkadir Ömür ve İsmail Köybaşı oyun alanını terk ederlerken tribünlerin bir bölümünden ıslık sesleri yükseldi.



4

Trabzonspor ile Galatasaray'ın oynadığı maçta sahaya giren bir taraftarın Abdülkadir Ömür'e yönelerek oynadığı futbolu eleştirici ifadeler kullandığı aktarıldı. Taraftarın, Abdülkadir Ömür'e, ''Düzgün top oyna, adam gibi pas ver!'' şeklinde ifadeler kullandığı aktarıldı. Taraftar olay çıkarmadan güvenlik güçlerince dışarı alındı.



5

Abdülkadir Ömür, yaşadığı olayların ardından kenara geldikten sonra uzunca bir süre havluyu yüzüne kapatarak gözyaşı döktü. Trabzonsporlu genç yeteneğin yaşadıkları çok büyük dikkat çekti.



6

Karşılaşmada ilk yarının son düdüğünün çalmasının ardından Taylan Antalyalı ve bazı Galatasaraylı futbolcular da Abdülkadir Ömür'ün yanına giderek futbolcuyu teselli ettiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR