12.09.2021-21:01 (Son Güncelleme:12.09.2021-21:18)


1

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında kendi sahalarında Sivasspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşma sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.



2

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak sahadan ayrıldı.



3

Evinde oynadığı Sivasspor karşılaşmasına oldukça hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Bright Osayi Samuel'in ağları havalandırmasıyla birlikte 1-0 öne geçmeyi başarmıştı. Golün ardından baskılı oyununu sürdüren Fenerbahçe 2. gole çok yaklaşmıştı.



4

İlk yarının son anlarına doğru Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ın hatasıyla rakibine penaltı şansı verdi. Sivasspor'da penaltı atışı için topun başına geçen Pedro Henrique topu ağlara göndererek skorda eşitliği sağlarken karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı.



5

Vitor Pereira : Bu maçta her şeyden biraz oldu. Takım ruhu, koşmak ve mücadele bizde olan şeylerdi. Ancak eksik olan bazı şeyler de vardı. Oyuncularımız arasındaki bağlantı biraz eksikti. Takıma yeni gelen ve milli takımdan dönenler vardı. Aradaki bağlantıyı yakalamak kolay olmadı. Takım ruhu güzeldi, çok koştuk. Bazı davranışlarımız eksikti. Oyun sürekli durdu ve ritim düştü. Skordan değil ancak takımın ortaya koyduğu ruhtan dolayı mutluyum. Bugünkü hatalarımızı düzeltmemiz gerekiyor.



6

Vitor Pereira : Bazı dramatik sakatlıklarımız oldu. Serdar Dursun ve Pelkas omuzlarından sakatlandı. Kas sakatlığı yaşayan oyuncularımız da var. Biz yoğun ve baskılı bir oyun oynamak istiyoruz. Oyuncuların bu tempoya alışmaları gerekiyor. Bazı oyuncuların bunu hissetmesi normal. Milli takımlar da bizi etkiliyor. Tisserand'ın alt adalesinde kasılma oldu. Serdar'ın muhtemelen burnu kırıldı. Bu sakatlıkların idman ve maç temposuyla ilgili olmadığını düşünüyorum.



7

Vitor Pereira : 3 oyuncu sakatlık nedeniyle yerdeydi. Bir yandan sahadaki Türklerin sayısını hesaplamamız gerekiyordu. Tereddüde düştük. Maçı son durdurma hakkımızdı. Serdar oyundan çıksa 2 değişiklik yapmamız gerekecekti. Her şeyden biraz oldu. Bugün gerçekten çok fazla şeyin olduğu garip bir maçtı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR