12.09.2021-18:38 (Son Güncelleme:12.09.2021-18:38)


1

Fenerbahçe'de transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kalmışken yaşanan kriz ortaya çıktı. Teknik Direktör Vitor Pereira, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci arasındaki krizi Başkan Ali Koç'un çözdüğü öğrenildi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de büyük bir krizin eşiğinden dönüldü. Yıldız futbolcular İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş ile Teknik Direktör Vitor Pereira arasında yaşanan gerilimi Başkan Ali Koç araya girerek önledi.



3

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kalmışken Fenerbahçe'de büyük bir krizden son anda dönüldüğü ortaya çıktı.



4

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un araya girerek Teknik Direktör Vitor Pereira, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş arasında yaşanan bu gerilimi önlediği öğrenildi.



5

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş, Teknik Direktör Vitor Pereira'ya giderek ' Oynatmayacaksanız gidelim! ' dediler.



6

Portekizli teknik adam ile görüşen Başkan Ali Koç, Mert Hakan Yandaş için ' Takımdan ayrılabilir. ' diyen Vitor Pereira'ya ' Biz Mert Hakan Yandaş'ı Galatasaray'ın elinden aldık hocam, takımda kalsın. ' ifadelerini kullanarak hocasını sakinleştirdiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR