12.09.2021-12:33 (Son Güncelleme:12.09.2021-12:33)


1

Arjantinli yıldız Diego Perotti, hayal kırıklıkları ile geçen Fenerbahçe döneminin ardından ilk kez konuştu. Diego Perotti, Fenerbahçe'de geçirdiği dönem ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.



2

Fenerbahçe'ye çok büyük beklentilerle gelen Arjantinli yıldız Diego Perotti, göstermiş olduğu performansla büyük bir hayal kırıklığı yaratırken, sezon öncesi yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilmişti.



3

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'dan geçtiğimiz sezon başlangıcında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.



4

Sarı lacivertli forma ile bir sezon boyunca sadece 4 karşılaşmada süre alabilen Diego Perotti bu karşılaşmalarda 3 gollük bir katkı sağlayarak dikkat çekmişti.



5

Diego Perotti : Yaşadığım sakatlık nedeniyle kötü bir dönem yaşadım. Tendonum koptuktan sonraki iyileşme evresinde bir çok olumsuz olay yaşandı. Kendimi terk edilmiş hissettim. Kendi kendime iyileşmem gerekti, kendi başıma koşulara çıktım.



6

Diego Perotti : Geldiğimiz noktada paranın da bir önemi kalmamıştı. Beni iyileştirecek birinin olmaması, kulübün bu anlamda bir tasarrufu olmaması önümde duran bir gerçekti. İyileşsem bile hiç sansım olmadığını biliyordum. En iyisi sözleşmeyi feshetmekti.



7

Diego Perotti : Ekonomik durumlar beni ilgilendirmiyor. Ben sadece futbol oynamak istiyorum. Sabah kalkınca soyunma odasında oturmak, takım arkadaşlarımla oturmak, oynayacağım maçlara konstantre olmaya çalışmakla zamanımı geçirmek istiyorum. Dolayısıyla para beni ilgilendirmiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR