Trabzonspor forvet hattına onu istiyor: Sürpriz isim için görüşmeler başladı

Sezonu hayal kırıklığıyla noktalamak üzere olan Trabzonspor’da gelecek sezonun transfer görüşmeleri başladı. Bordo mavililer, sezon sonunda Başakşehir’den ayrılacak olan Stefano Okaka’yı kadrosuna katmayı planlıyor.

12.05.2023-11:24 - (Son Güncelleme: 12.05.2023-17:30) Trabzonspor forvet hattına onu istiyor: Sürpriz isim için görüşmeler başladı

Süper Lig’de gelecek sezon Avrupa kupalarında yer almayacak olan Trabzonspor, hayal kırıklığı yaratan sezonu geride bırakarak gelecek sezonun kadro planlama çalışmalarına başladı. Ahmet Ağaoğlu’nun istifası sonrası bordo mavili takımın yeni başkanı olan Ertuğrul Doğan’ın yönetimi, ilk transferi olarak sezon sonunda Başakşehir’den ayrılacak olan Stefano Okaka’yı belirledi. 

Trabzonspor Stefano Okaka için harekete geçti

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Nenad Bjelica, yönetime Maxi Gomez veya Umut Bozok’un olası ayrılıklarına karşı yeni bir forvet alınması talebini iletti. Başakşehir ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Stefano Okaka’nın transferine yeşil ışık yakan Bjelica, gelecek sezon takımında 3 santrafor görmek istiyor.

Stefano Okaka Trabzonspor

Başakşehir ile henüz görüşmedi

Trabzonspor ve futbolcunun temsilcileri arasında görüşmelerin devam ettiği tarafların henüz anlaşma sağlamadığı öğrenilirken, Başakşehir'in de Okaka'ya henüz bir teklif yapmadığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Emre Belözoğlu sözleşmesi sona erecek futbolcu için olumlu ya da bir olumsuz bir rapor sunmadı. Golcü oyuncunun Başakşehir'le olan ilişkisi belirsizliğini koruyor.

Süper Lig'de Başakşehir formasıyla iki sezonda 52 maça çıkan Stefano Okaka'nın toplam 13 golü bulunuyor.

Fenerbahçe’nin yıldızı da listede

Öte yandan Trabzonspor’un gelecek sezon için Hull City’de kiralık olarak forma giyen Fenerbahçe’nin orta oyuncusu Dimitris Pelkas’ı da gündeme aldığı öğrenildi. Yunan oyuncunun Fenerbahçe’den ayrılmak istemesi bordo mavililerin iştahını kabartırken, Pelkas ile Trabzonspor arasında ilk görüşmenin gerçekleştiği belirtildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal